Nastic Kızılyıldız'da!

Kırmızı-beyazlılar, Sırp basketbolcu Stefan Nastic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

NTV Spor 18.08.2015 - 12:33
Nastic Kızılyıldız'da!

Fenerbahçe'nin THY Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Sırbistan'ın Kızılyıldız Telekom takımı, Stefan Nastic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kızılyıldız Telekom Basketbol Kulübü'nden yapılan açıklamada, pivot pozisyonunda görev yapan 22 yaşındaki basketbolcunun sağlık kontrolünden geçerek takımla ilk antrenmanına çıktığı kaydedildi.

Nastic, Kızılyıldız Telekom'un internet sitesinde yer alan açıklamasında, ilk izlenimlerinin olumlu olduğunu ve takımda yer almaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Takım içindeki rekabetin bilincinde olduğunu söyleyen Sırp basketbolcu, "Pivot pozisyonunda geçen sezon harika bir performans sergileyen Maik Zirbes ile tecrübeli Sofoklis Schortsanitis oynuyor. Böylesine güçlü bir rekabette kendinizi geliştirebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Sırbistan'ın Novi Sad şehrinde 22 Kasım 1992'de dünyaya gelen Nastic, geçen sezon ABD Kolej Basketbol Ligi'nde Stanford Cardinal forması giymişti. Geçen sezon 13,4 sayı ve 6,5 ribaunt ortalamalarıyla oynayan Nastic, 2015 NBA draftında seçilememişti.

Genç basketbolcu, Mersin'de düzenlenen 2013 Akdeniz Oyunları'nda gümüş madalya kazanan Sırbistan'ın kadrosunda da bulunuyordu.

Sayfa Yükleniyor...