Antalya'da bir ilk!

Kırkpınar'da Altın Kemer'i kazanan Orhan Okulu, üst üste 3 yıl bu başarıyı tekrarlamak istiyor. NTV Spor'a Türkiye'nin ilk güreş merkezinin tanıtımını yapan ve hedefleriyle ilgili konuşan Okulu, yeni sporculara da tavsiyelerde bulundu.

NTV Spor 19.08.2015 - 15:35
Antalya'da bir ilk!

Türkiye'nin ilk güreş merkezi Antalya'da açılıyor.

Muratpaşa Belediyesi tarafından yaptırılan ata sporu güreş merkezinde yeni şampiyonlar yetişecek.

Kırkpınar'da Altın Kemer sahibi olan yağlı güreşçi Orhan Okulu ve antrenörü Kemal Yılmaz NTV Spor'a Antalya'da yapımı devam eden türkiye'nin ilk güreş merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Muratpaşa Belediyesi tarafından yaptırılan güreş merkezinin inşaatı sürerken Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, inşaat sahasında incelemelerde bulundu.

Kırkpınar'da bu yıl Altın Kemer kazanan Orhan Okulu, 7 yaşındayken babasının yönlendirmesi ile ata sporuna başlamış. Okulu 3 yıl üst üste kırkpınarda Altın Kemer hedefliyor.

Altın Kemer kazanan pehlivanların hocası olarak tanınan Kemal Yılmaz, Okulu'nun da antrenörü. Yılmaz, Muratpaşa Belediyesi'nin güreş merkezi ile Türkiye'de bir ilkin gerçekleşeceğini ifade etti ve yeni sporcuların yetişmesinde merkezin büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Sayfa Yükleniyor...