İnegöl Belediye'ye yeni smaçör!

Erkekler Voleybol 1. Lig takımlarından İnegöl Belediyespor, geçen sezon Maliye Milli Piyango forması giyen smaçör Gazmend Husaj'ı transfer etti.

NTV Spor 21.08.2015 - 16:06
İnegöl Belediye'ye yeni smaçör!

İnegöl Belediye Başkanı ve İnegöl Belediyespor Kulübü Başkanı Alinur Aktaş, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, Arnavutluk Milli Takımı kaptanı Gazmend Husaj'ı transfer ettiklerini söyledi.

Ligde kalıcı olmak istediklerini ifade eden Aktaş, şöyle konuştu:

"Gazmend geçen yıl Maliye Milli Piyango takımında oynamıştı. Gazmend'in katılımıyla beraber, 8 tane dışarıdan, 5 tane de geçen yıldan devam eden Özer Özger, Görkem Sertel, Cansın Hacıbekiroğlu, Rahmi Çağlar Aksoy ve Ersin Durgut olmak üzere 13 tane oyuncu ile sözleşme yapmış olduk. Hazırlıklarımız da bir taraftan başladı. 1. Lig'de 2 yılı tamamladık. Bu sene üçüncü yılımız. Daha tecrübeli daha dinamik bir takım oluşturmaya çalıştık. İnanıyorum ki Gazmend'in katılımıyla da şehir çok daha hareketli, heyecanlı maçlar izleyecek, önemli başarılara imza atacağız. Bu ligin kalıcı takımı olmak istiyoruz. Çok güçlü takımlar var ama biz bu ligde daha fazla ses getirmek istiyoruz."

Gazmend Husaj ise İnegöl Belediyespor'a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, Ankara'da Maliye Milli Piyango takımında oynadığı için İnegöl'ü yakından tanıdığını kaydetti.

Kulüp başkanı Aktaş'a kendisini takıma kazandırdığı için teşekkür eden Husaj, "Evimde olduğumdan hiç şüphem yok. Çünkü Arnavutların burada yaşadığını duydum. İnegöl'e dün geldim. Antrenmanda bulundum. Ekipte çalışan arkadaşlar çok başarılı gözüküyorlar. Onlarla beraber gücümüze güç katıp şampiyonluğu kovalayacağız. Ekip arkadaşlarım genç zaten. Onun için çalışınca başaracağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Gazmend Husaj, daha sonra kendisini turuncu-lacivertli kulübe bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Sayfa Yükleniyor...