Hedef Dörtlü Final

Royal Halı Gaziantep'in genel menajeri Boray Dai, FIBA Avrupa Kupası'ndaki hedeflerinin Dörtlü Final olduğunu bildirdi.

NTV Spor 23.08.2015 - 17:28
Hedef Dörtlü Final

Dai, yazılı açıklamasında, mor-sarılı ekip sayesinde Gaziantep ve bölge halkına basketbol sevgisi aşılandığını, yapılan çalışmalarla sadece sportif anlamda değil, şehrin tanıtımı açısından da önemli işlere imza attıklarını vurguladı.

Gaziantep'te sportif anlamda çok güzel işler yaptıklarını ve son 3 sezonda ikinci kez Avrupa kupalarına katılacaklarını hatırlatan Dai, "Bize ulaşan mesajları okudukça iştahımız daha da artıyor" ifadesini kullandı.

Geçen sezonun kadrosunu büyük oranda koruduklarını belirten Dai, şöyle devam etti:

"Takıma yeni katılan oyuncuların da ekibimize bir an önce uyum sağlayacağını ümit ediyorum. Yeni sezonda hem Avrupa'da hem de ligde hedeflenilen yerlere ulaşacağımıza inanıyorum. Avrupa kupalarındaki hedefimiz yine Dörtlü Final oynamak. Türkiye liginin de yine çok büyük çekişmeye sahne olacağını düşünüyorum. Elimizden gelenin en iyisini yaparak Royal Halı Gaziantep'in ismini yukarılara taşıyacağımıza inanıyorum."

RAUTİNS VE BALAZİC DEĞERLENDİRMESİ
Dai, Royal Halı Gaziantep'in yeni transferleri Andy Rautins ve Jure Balazic'i de değerlendirdi.

Rautins ve Balazic'in yeni sezonda önemli işler yapacağının altını çizen Dai, "Yeni yabancılardan Rautins çok iyi bir şutör. Bunun yanında gerçekten çok iyi bir karakter. Son iki yılda Almanya ve İtalya 1. liglerinde çok iyi işler yaptı. Bir diğer transferimiz Balazic ise Zdovc'un çok yakından tanıdığı, sistemimizi bilen, aynı zamanda Türkiye ligini çok iyi tanıyan tecrübeli bir isim" şeklinde görüşlerini aktardı.

Boray Dai, daha önce prensip anlaşmasına varılan Cedric Simmons'ın transferinde pürüz çıktığını ve bu oyuncunun transferinden vazgeçtiklerini ifade ederek, 5 numara pozisyonu için arayışların devam ettiğini kaydetti.

Sayfa Yükleniyor...