"Camiamızdan özür diliyorum"

PTT 1. Lig'in ikinci haftasında sahasında Göztepe'ye 2-0 yenilen Adanaspor'un teknik direktörü Eyüp Arın, "Kaybettiğimiz için camiamızdan, bizi desteklemeye gelen herkesten özür diliyorum" dedi.

NTV Spor 24.08.2015 - 01:42
"Camiamızdan özür diliyorum"

Adanaspor'un teknik direktörü Eyüp Arın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, karşılaşmanın ilk yarısında topu önde tutmaya çalıştıklarını söyledi.
      
Futbolcularından üretken bir oyun beklediğini ifade eden Arın, "Kendi takımımı tanıyamadım. İlk devreye baktığımızda aslında durağan gibi geçen bir müsabakada her şey istediğimiz gibi giderken, çok ustaca bir gol attılar" diye konuştu.

Rakip takımın usta oyunculardan kurulu olduğunu dile getiren Arın, "İkinci yarıda, biraz daha önde oynadığımız sırada, kontradan yediğimiz gol maçı 2 farklı skor haline getirdi. Ahmet Dereli gibi hızlı bir futbolcuyla skoru dengelemeye çalıştık. Hiç beklemediğimiz bir skorla maçtan ayrıldık. Her iki takımın oyuncularını kutluyorum. Göztepe'ye bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Kaybettiğimiz için camiamızdan bizi desteklemeye gelen herkesten özür diliyorum" dedi.

KAVLAK: BİZİM İÇİN KOLAY OLMADI     
Göztepe Yardımcı Antrenörü Fatih Kavlak ise karşılaşmanın kendileri açısında kolay olmadığını belirtti.
     
Adanaspor'u analiz ederek gerekli çalışmaları yaptıklarını aktaran Kavlak, "Deplasmanda iyi bir oyunla güzel bir galibiyet aldık. Beklediğimiz gibi oynadık. Hafta içi bazı hazırlıklarımız vardı. Bunun da karşılığını sahada gördük. Ligin henüz başındayız. Beklenti çok yüksek. Kazanmak istiyoruz. Bu hafta bunu gerçekleştirdik, yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...