Ofis Oyunları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.nin " Yarış Ofiste Başlar" sloganıyla düzenleyeceği ''Ofis Oyunları-Basın Turnuvası'' 31 Ağustos Pazartesi başlıyor.

NTV Spor 27.08.2015 - 17:05
Ofis Oyunları başlıyor!

Sinan Erdem Arena'nın büyülü atmosferinde gerçekleşecek sıradışı organizasyonda mücadele etmek için 16 medya kuruluşu başvuruda bulundu.
 
TRTSpor, Sabah, NTVSpor, Beşiktaş TV, Anadolu Ajansı, Doğan Haber Ajansı, İhlas Haber Ajansı, İstanbul Web TV, Ülke TV, Milli Gazete, Fox TV, Spor Meydanı, Hürriyet ve A Spor gibi basın kuruluşları, ofis şartlarında futbol heyecanını turnuva süresince birlikte yaşayacaklar.

16 takımın 4 grupta mücadele edeceği organizasyona katılacak  takımlar  "Ofis Futbolu" ve "Masa Oyunları" olmak üzere 2 kategoride ter dökecek.

31 Ağustos Pazartesi saat 12.00'de başlayacak ve 3 gün sürecek Spor A.Ş. Ofis Oyunları - Basın Turnuvası'nda; açılış töreninin ardından gerçekleşecek ve efsane futbolcular ile usta spikerlerin karşı karşıya geleceği All-Star maçıyla heyecan doruğa ulaşacak.

Turnuvada ilk 2 gün gerçekleştirilecek grup maçları sabah ve öğle olmak üzere 2 farklı seansta oynanacak.

Büyük ödüle adım adım yaklaşılırken, gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar çeyrek finale yükselecek. 3. gün ise adeta nefesler tutulacak. Spor A.Ş. Ofis Oyunları - Basın Turnuvası; çeyrek final, yarı final ve final maçları ile tamamlanacak.

Ayrıca turnuvaya katılan her oyuncu ve takip eden basın mensuplarını organizasyon süresince sürpriz hediyeler bekliyor.

Sayfa Yükleniyor...