Wilson anısına...

Hafta içinde yaşamını yitiren Indycar pilotu Justin Wilson'ın anısına San Francisco 'da bir geçit yapıldı. Pilotlar, Wilson'ın otomobili ile golden Gate Köprüsü'nden geçti.

NTV Spor 28.08.2015 - 16:11
Wilson anısına...

Indycar pilotları salı günü hayatını kaybeden arkadaşları Justin Wilson'ı unutmuyor. Wilson'ın 25 numaralı otomobili Amerika Birleşik Devletleri'nin San Fransisco kentindeki Golden Gate Köprüsü'nden ünlü pilotlar eşliğinde geçirildi.

Pilotlar klasmanında 3. sırada bulunan Scott Dixon, Wilson'ın anısına köprüden geçtikten sonra Britanyalı pilotu övgü dolu sözlerle hatırladı. Wilson'ın hayran olunacak bir kişiliğe sahip olduğunu söyleyen Dixon, "Justin, tüm Indycar pilotları arasında tanıdığım en mükemmel insandı. Onun kaybı hepimiz için çok üzücü. Her zaman iyi bir rakip ve arkadaş oldu. Umarım Indycar'da güvenlik önlemleri artar ve daha fazla kayıp yaşanmaz" ifadelerini kullandı.

Will Power ise hafta sonu koşulacak sezonun son yarışında Justin Wilson anısına piste çıkacağını ve onu unutmayacağını söyledi.

37 yaşındaki Justin Wilson, hafta sonu Pocono Pisti'nde koşulan yarışta Sage Karam'ın otomobilinden fırlayan bir parçanın kokpitine girmesi üzerine ağır yaralanmıştı. Britanyalı pilot komada geçirdiği bir günün ardından yaşamını yitirmişti. Bunun üzerine organları bağışlanan Justin Wilson sayesinde 6 kişinin hayatı kurtulmuştu.

Sayfa Yükleniyor...