Ankaragücü'nde tek hedef şampiyonluk

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Ankaragücü'nün kulüp başkanı Mehmet Yiğiner, tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

NTV Spor 04.09.2015 - 13:55
Ankaragücü'nde tek hedef şampiyonluk

Yiğiner, Ankaragücü'nün 106. yılına 2. Lig'de girdiğini hatırlatarak, "asırlık çınarı" hak ettiği yerlere getirmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

Transfer yasağının askıya alınmasında yardımcı olan, emeği geçen herkese teşekkür eden Yiğiner, "Ankara'nın, sarı-lacivertli camianın beklentisi şampiyonluk. Yönetim, taraftar ve futbolcular emek vereceğiz. Hep beraber bu formayı terleteceğiz ve sonunda şampiyonluğa ulaşacağız"  diye konuştu.

Yönetim olarak, belli yükümlülüklerin altına girdiklerini ve imzalar attıklarını, bu nedenle süreçte kendi performanslarının da önemli olacağını kaydeden Yiğiner, "Ankara'nın büyüklerinin, değerli insanlarının desteğinin sürmesi gerekiyor. Süreci iyi yönetirsek, bu köklü kulübü ayağa kaldırırız. Transferlerin ardından Ankara bir sinerji yakaladı, camiaya heyecan geldi. Taraftarımızın desteği çok değerli. Bu süreçte sabır çok önemli, ceza almamak çok önemli. Kazasız, cezasız bir sezon diliyorum. Hep birlikte güzel günler yaşayacağız, şampiyon olacağız" dedi.

 

Sayfa Yükleniyor...