Pianigiani'den Ataman'a övgü

12 Dev Adam’ın Avrupa Şampiyonası’ndaki rakibi İtalya maçın hazırlıklarını sürdürüyor. NTV Spor'a konuşan İtalya Başantrenörü Simone Pianigiani Türkiye maçının önemine dikkat çekerken Ergin Ataman'dan övgüyle bahsetti. Oyunculardan Pietro Aradori ise uzun zaman sonra ilk kez bir turnuvaya tam kadro geldiklerini vurguladı.

NTV Spor 04.09.2015 - 14:36
Pianigiani'den Ataman'a övgü

EuroBasket 2015 B Grubu'ndaki rakiplerimizden İtalya'da koç Simone Pianigiani, NTV Spor'dan İsmail Şenol'un sorularını yanıtladı. Ergin Ataman'a övgü dolu sözler sarfeden tecrübeli çalıştırıcı turnuva hakkında şöyle konuştu;

“Bence grubumuzdaki takımların mutlu olduğunu söyleyemeyiz. Şampiyonanın en güçlü grubunda yer alıyoruz. Tüm maçlar için ilk günden itibaren hazır olmayız. Maç takvimi sıkışık, üst üste çok zorlu karşılaşmalar oynayacağız. Ama en mutlu olduğum konu çok uzun bir zaman sonra ilk kez tam kadroyuz. Sakatımız olmadan Berlin'e geldik.  Türkiye maçıyla umarım şampiyonaya iyi bir başlangıç yapacağız. Ergin Ataman çok iyi bir antrenör. İtalya'da çalıştığı dönemde birçok kez karşı karşıya geldik. Ben Fenerbahçe Ülker'e geçince bu sefer Türkiye'de karşılaştık. Birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Çok tecrübeli bir antrenör. Kazanmak için herşeyi deneyecektir. Ondan herşey beklenir. Sürprizlere açık bir antrenör. %50 biz %50 Türkiye'nin şansı var”

“BİRBİRİNİ TANIYAN İYİ BİR TAKIMIZ”
Oyunculardan Pietro Aradori ise uzun zaman sonra ilk kez tam kadro beraber olduklarının altını çizerken; “Birbirini çok iyi tanıyan bir takımız. Oyun sistemizi sahaya yansıtırsak başarılı sonuçlar alacağımıza eminim. İlk maçımız Türkiye ile çok güçlü bir kadroya yetenekli oyunculara sahipler. Türk Milli Takımı'nda da Bobby Dixon ve Sinan Güler gibi iyi arkadaşlarım var” ifadelerini kullandı.

 

Sayfa Yükleniyor...