"Takımın iskeleti oluşmaya başladı"

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Ümit Özat, takımın iskeletinin oluşmaya başladığını, 7 veya 8 oyuncunun belli olduğunu söyledi.

NTV Spor 09.09.2015 - 17:42
"Takımın iskeleti oluşmaya başladı"

Özat, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, takımın durumu ve hafta sonu Şanlıurfaspor ile yapacakları maçı değerlendirdi.

Şanlıurfaspor'un özellikle ileri uçta kaliteli oyuncuları bulunduğunu belirten Özat, puan durumuna bakıp farklı değerlendirilmemesi gerektiğini vurguladı.

Şanlıurfaspor'un Adana Demirspor ve Altınordu takımlarından bir farkı bulunmadığını dile getiren Özat, "Seyircimiz önünde ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Bu maç hem onların hem de bizim açımızdan önem taşıyor. Bu maçtan 3 puan aldığımız takdirde koyduğumuz maç başına 2 puan ortalaması tutuyor" dedi.

Şanlıurfaspor karşısında ilk 11'de oynayacak oyuncularının bir veya ikisine maçtan önce karar vereceğine işaret eden Özat, "Takımın iskeleti yavaş yavaş oluşmaya başladı. İlk 11'deki 7 veya 8 oyuncumuz belli. Her takımın bir omurgası var. Diğerleri girip çıkar. Biz de bunu yapmaya çalışıyoruz. Hem oynamayan oyuncuların oyunda kalma dakikalarını yükseltmek hem de maç eksikliklerini atlatmak adına oyuncularımızı hazırlıyoruz" diye konuştu.

SAMSUNSPOR'A VERİLEN 3 PUAN SİLME CEZASI
Ümit Özat, Türkiye Futbol Federasyonu Lisans Kurulu'nun 3 puan silme cezası vermesine ilişkin de, "Ceza daha netleşmedi. Burada şu haklıdır veya haksızdır bilemem ama sezon başında koyduğumuz bir puan hedefi vardı. Bu puan içinde kayıplar da bulunuyor. Üç puan silme cezasının uygulanması durumunda bu puanı o kayıplardan biri sayacağız. Önemli değil, 12 puana kadar yolu var. Bizim hedefimiz 60 üzeri bir puanla ligi tamamlamak. Umarım silinmez ama silinirse de oyuncularım çıkar gerekeni yapar, o kaybı kapatır" ifadelerini kullandı.

 

Sayfa Yükleniyor...