Lacko ve Jaziri çeyrek finalde!

Folkart İzmir Cup Tenis Turnuvası’na 2. tur maçlarıyla devam edildi. Lukas Lacko ve Malek Jaziri çeyrek finale çıkan isimler oldu.

NTV Spor 23.09.2015 - 19:38
Lacko ve Jaziri çeyrek finalde!

Tunuslu Malek Jaziri ve Belaruslu Andrei Vasilevski'yi karşı karşıya getiren 2. tur maçına iyi başlayan taraf Jaziri oldu. Henüz ilk oyunda servis kıran 2 numaralı seri başı ilerleyen oyunlarda bu avantajını korudu ve ilk seti 6-4 ile hanesine yazdırdı.

İzmir Cup'ta geçtiğimiz yılın finalisti Jaziri 2. sete de servis kırarak başladı. Ancak Tunuslu tenisçi ilerleyen oyunlarda bu üstünlüğünü kaybetti ve set tie-break ile sonuçlandı. Tie-break'i 7-3 kazanan Jaziri maçı 2 sette kazanıp çeyrek finalde Gürcü Alexandre Metreveli'nın rakibi oldu.

Bir başka 2. tur mücadelesinde ise 4 numaralı seri başı Lukas Lacko ile Litvanyalı Laurynas Grigelis karşılaştı. İlk setin son 5 oyununu kazanan Lacko 6-1'lik skorla maçta 1-0 öne geçti.

Slovak tenisçi 2. sette de 5-1'i kısa sürede yakalasa da Grigelis 3 oyunluk seriyle skoru 5-4 yaptı. 10. oyunda kendi servisini puan kaybetmeden kazanan Lacko seti 6-4 maçı da 2-0 kazanarak Folkart İzmir Cup'ta çeyrek finale yükseldi.

Sayfa Yükleniyor...