Sharapova'dan kötü haber

Uzun bir sakatlık süreci sonrası yeniden kortlara dönen Maria Sharapova, Çin'in ev sahipliği yaptığı Wuhan Açık'ın ilk turunda yeniden sakatlandı. Rus tenisçi, Barbora Strycova ile yaptığı ilk tur maçını yarıda bıraktı.

NTV Spor 29.09.2015 - 14:45
Sharapova'dan kötü haber

Maria Sharapova, bu yıl Wimbledon yarı finalinde Serena Williams'a kaybettiği günden bu yana sakatlığı nedeniyle kortlardan uzak kalmıştı.

Sert zemin sezonunun tamamını kaçıran Sharapova sezonun son Grand Slam'i Amerika Açık'a da katılamamıştı. Sharapova, sakatlık dönüşü ilk kez Çin'in ev sahipliğindeki Wuhan Açık'a katıldı.

İlk turda Çek Barbora Strycova ile karşılaşan Sharapova ilk seti tie-break sonucu aldı. 2. set tie-break ile bu kez Strycova'nın oldu. Sharapova 3. sette 2-1 öndeyken sol kolundan sakatlanınca maçı yarıda bıraktı.

Maç sonrası sakatlığı hakkında konuşan Sharapova, "Sol kolumda bir acı hissettim. Maça devam etmeye çalıştım ama acı giderek arttı. Bu şartlar altında devam etmek akıllıca değildi. Aylar sonra ilk kez bir maça çıkıyorum. Sanırım bu yüzden sakatlandım. Tam formumu bulmak için daha çok çalışmam gerekiyor" dedi.

Sharapova bu sezonki en büyük hedefinin Singapur'un ev sahipliği yapacağı Fed Cup'a katılmak olduğunu dile getirdi. Fed Cup finalinde Rusya ile Çek Cumhuriyeti karşı karşıya gelecek.

Sayfa Yükleniyor...