Destek istedi, istifa sinyali verdi!

Mersin İdman Yurdu başkanı Ali Kahramanlı, destek çağrısında bulundu. Sağlık sorunları yaşamasına rağmen zorlu görevini sürdürdüğünü belirten Kahramanlı, "Görevden kaçmıyorum, destek verilsin ben bu takımı zirveye çıkarır yine bırakırım" dedi.

NTV Spor 07.10.2015 - 12:21
Destek istedi, istifa sinyali verdi!

Mersin İY Başkanı Ali Kahramanlı, NTV Radyo'da Anadolu'da Futbol programında Volkan Küçük'e konuştu. Kahramanlı, kulübe destek verilmesi halinde her zaman elini taşın altına koyacağını aktardı.

Yıllardır kulübe hizmet eden, zor dönemlerinde mücadele veren bir kişi olduğunu vurgulayan Kahramanlı, "Ben 9 senedir kulüp başkanlığı yapıyorum. Bu takımın nereden nereye geldiğini herkes biliyor. Ben bu kulübü 2. Lig'den aldım. O günden bu yana 4 tane şampiyonluk yaşadık. Ben bugüne kadar tek başıma, kendi imkanlarımla maddi ve manevi olarak bu kulübe çok şey verdim. Hem de şehir takıma hizmet ediyorum. Bu sene lige kötü başladık ilk önce bunu söyleyeyim. Sonuç olarak daha hiçbir şey bitmiş değil. Ama bundan sonraki süreçte bu takıma herkesin, bütün şehrimizin ve önde gelen bütün inananların bu takıma sahip çıkması gerektiğini söylüyorum. Ben bugüne kadar kendi imkanlarımla, her şeyimi ortaya koyarak bu takımı buraya getirdim ama bundan sonraki süreci sadece benim değil ben bu saatten sonra tek başıma hem maddi olarak, hem manevi olarak hem de benim sağlık sorunlarım buna el vermiyor. Bu takıma eğer bu şehir yanımızda yer alır destek verirse, hiçbir zaman ben kaçmadım kaçmıyorum, ekonomik olarak katkı sağlanırsa ben bu takımı zirveye çıkarır yine bırakırım." dedi.

Bu konumda görevi yürütmesinin zor olduğunu dile getiren Ali Kahramanlı destek istedi ve ekledi; "Bu saatten sonra ekonomik olarak bu kulübe destek lazım. O yüzden ben bu saatten sonra bu kulübe destek verilmezse ben bırakırım. Ben bekliyorum eğer çok kısa süre içerisinde bir destek gelmezse ben olağanüstü genel kurul kararı alacağım ve o saatten sonra kim istiyorsa o yapın. Ben bu kulübe tekrar söylüyorum çok şey verdim ama bundan sonra benim yapabileceğim hiçbir şey yok artık."

"BUNA ANLAM VEREMİYORUM"
Süper Lig'de mücadele eden bir takıma neden destek verilmiyor sorusuna cevap veren Kahrmanlı, biletleri 1-2 liraya düşürmelerine rağmen seyircilerine maçlara gelmemesini anlayamadığını söyledi.

Mersin İdmanyurdu'nun reklam değerinin 210 milyon dolar olduğunu hatırlatan Kahramanlı; "Bu takım neydi ne oldu. Bütün Türkiye Mersin İdmanyurdu'nu izliyor. Mersin'e 5-6 sene geri döndüğünüzde Mersin'in çok kötü bir görüntüsü vardı, haberlerde çok kötü olaylar izliyorduk. Neydi bu haberler: mahallelerde polislere taş atan çocuklar vardı ama şimdi o çocuklar ama şimdi bunlar yok bunlar bitti. Şimdi o çocuklarda Mersin İdmanyurdu formasını giymiş, taraftar dernekleri kurmuş takımını destekler haline geldiler. Bunları görmezden gelemezsiniz. Bunları çok kısa süre içerisinde bizler yaptık.

"TEK BAŞIMA YAPMAM"
"Bugün Mersin'e Türkiye'nin en güzeli stadyumu yapıldı. Benim geldiğimde dönemde ne ışık vardı, ne tribün vardı, ne stad vardı. Biz bunların hepsini yaptık. Ben herşeyimi verdim daha benden ne istiyorunuz? Sağlığımı, kalbimi verdim. Bundan daha fazlası olabilir mi? Ama hala daha Ali Kahramanlı bu işi tek başına yapsın diyorsanız ben yapmam kimse kusura bakmasın" ifadelerini kullandı.

 


 

Sayfa Yükleniyor...