"Artık üzmek istemiyoruz"

Sivassporlu Burhan Eşer "Geçen sene taraftarımızı üzdük, o sıkıntıları bu sene yaşatmak istemiyoruz. İnşallah mutlu bir sezon bizleri bekliyor" dedi.

NTV Spor 07.10.2015 - 15:29
"Artık üzmek istemiyoruz"
Medicana Sivassporlu Burhan Eşer, ligde geride kalan sezonda yaşadıkları sıkıntıları bu sezon yaşamak istemediklerini ve mutlu bir sezonun kendilerini beklediğini belirtti.
     
Eşer, Sivasspor Kulübü'nün resmi dergisinde yer alan röportajında, kariyeri, hedefleri ve takım hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kırmızı-beyazlı ekibin formasını yaklaşık 3 sezondur giymekten mutlu olduğunu dile getiren Burhan Eşer, "Herkes Sivasspor'un başarısıyla seviniyor, yada başarısızlığıyla üzülüyor. Bizler de bunun farkındayız. Büyük ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum" yorumunu yaptı.
     
Geride kalan sezonda ligde sıkıntılar yaşadıklarını, teknik direktör Sergen Yalçın'ın göreve gelmesiyle ligde kalmayı başardıklarını vurgulayan Eşer, takımın bu sezon adeta kabuk değiştirdiğini aktardı. Lige istedikleri gibi başlayamadıklarını, bunun da uyum sorunundan kaynaklandığına dikkati çeken Burhan Eşer, taraftarlara geçen seneki sıkıntıları yaşatmak istemediklerini ifade etti.
      
"KABUK DEĞİŞTİRDİK"
Kamp döneminde çok çalıştıklarını ve güzel bir sezonun kendilerini beklediğini belirten Burhan Eşer, şunları kaydetti: "Hocamız yeni nesil hocalar içerisinde en kıymetlisi, en zekisi. Onun da kendine göre hedefleri var, bizim de kendimize göre hedeflerimiz var. Geçen sene taraftarımızı üzdük, o sıkıntıları bu sene yaşatmak istemiyoruz. İnşallah mutlu bir sezon bizi bekliyor. Yeni transferlerimiz hepsi karakterli, düzgün insanlar. Zaten yavaş yavaş adaptasyon sorununu da atlatıyoruz. Sivasspor olarak kabuk değiştirdik, hocamızın istediği transferler oldu. Gerçi transferlerin bir kaçı son güne denk geldi. Yeni katılan arkadaşlar ve eskilerle güzel bir sezon bizleri bekliyor."
      
"AYRILMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"
Takım başarılı olduğu zaman futbolcuların da başarılı olduğunu belirten Burhan Eşer, "Çok teklif almama rağmen önce kendileriyle görüşüp daha sonra değerlendireceğim demiştim. Sivasspor'dan ayrılmayı düşünmüyordum, tabi şartlar uygun olduğu zaman oturduk konuştuk ve 2 yıllık bir sözleşme yaptık" açıklamasında bulundu.
     
Sivasspor'un Sivas halkının en önemli değeri olduğuna dikkati çeken Eşer, "Taraftarımızdan geçen yıl yaşattığımız sıkıntılardan dolayı öncelikle özür diliyorum. Onlar üzüldükçe bizler de onlardan kat kat fazla üzüldük" şeklinde değerlendirme yaptı.
 

Sayfa Yükleniyor...