Enes yuhalandı Durant şov yaptı!

NBA'de Kevin Durant şov yaparak döndü. 10 Kasım'daki Washington maçında sakatlanan Kevin Durant'ın taşıdığı Oklahoma City Thunder, Utah Jazz'ı deplasmanda 111-89 yendi. Utah taraftarı eski oyuncusu Enes Kanter'i bir kez daha yuhaladı.

NTV Spor 24.11.2015 - 10:03
Enes yuhalandı Durant şov yaptı!

Oklahoma City Thunder'ın, Washington'ı 125-101 yendiği 10 Kasım'daki maçta sakatlanan ve o tarihten bu yana takımını yalnız bırakan Kevin Durant şovla geri döndü. All Star oyuncu, 27 sayı ve 6 ribauntla yıldızlaşırken; Oklahoma City Thunder, Utah Jazz deplasmanından 125-101 galibiyetle ayrıldı. İlk yarım saatte 13'te 10 isabet sağlayan Durant'a eşlik eden Russell Westbrook, sezonun üçüncü triple double'ını kaçırdı. Brook maçı 20 sayı 7 ribaunt ve 9 asistle tamamladı.

İkinci çeyrekten itibaren üstünlüğünü iyice kabul ettiren Thunder, Jazz karşısında 19 atışta 14 isabet sağladı ve rakibine sadece 6 sayı fırsatı verdi.

Jazz'da, Gordan Hayward'ın 19 sayılık performansı yenilgiyi önleyemedi. Derrick Favors, karşılaşmayı 11 sayı, 7 ribaunt ve 2 blok; Rudy Gobert ise maçı 10 sayıyla tamamladı.

ENES KANTER YİNE YUHALANDI
Temsilcimiz Enes Kanter maçta 21 dakika 11 saniye süre alırken 5 ribaunt aldı ancak 6 sayıda kaldı. Eski Utah'lı, maç öncesi seyircilerin bir kez daha protestolarına maruz kaldı. Geçen sezon takasın son gününde takımdan ayrıldığı için taraftarların öfkesi dinmeyen Enes protestoları önemsemezken, "Bunun üstesinden geldim ve onların da önemsemeyeceğini düşünüyorum. Yine de beni protesto etmeleri veya etmemeleri onların tercihi ve bunu kontrol edemem" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...