İşin sırrı özgüven!

Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım, Molde galibiyetini değerlendirirken hocasının kendisine çok güvendiğini ve bunun performansını artırdığını söyledi. Hasan Ali Kaldırım, Türkiye'de bek oyuncularından gol atmasını ve asist yapmasının istendiğini söylerken "Türkiye’de yetmiyor ama bek oyuncusunun ilk önceki görevi defanstır" göndermesinde bulundu.

NTV Spor 27.11.2015 - 00:49
İşin sırrı özgüven!
Molde maçını değerlendiren Hasan Ali Kaldırım oyundan erken çıkmasına neden olan pozisyonu da yorumladı ve "Yere düşerken kasığım biraz gerildi. Deparlarda biraz sıkıntı yaşadım. Devam edebilirdim ama pazartesiyi düşünerek golden sonra hocamla konuştuk ve risk almayarak yerimi takım arkadaşıma bıraktım. Kazanmak istiyorduk ve zorundaydık. Zaman zaman oyun kontrolünü Molde'ye verdik ama net bir skorla kazandık. Ajax'ın son dakikada kazanmasıyla bugün garantileyemedik ama son maçta Celtic karşısında kazanarak gruptan çıkmak istiyoruz" dedi.
 
Son haftalarda performansının yükselmesiyle ilgili yorumu da değerlendiren Hasan Ali Kaldırım, "Performansımın yükselmesi özgüvenden kaynaklanıyor. Hocalarımız güveniyor ve bu sahaya yansıyor. Bek oyuncusunun birinci görevi defanstır ama Türkiye'de yetmiyor. Türkiye'de defans olarak %100 iyi oynasanız da yetmiyor. Asist ve oyun kurması bekleniyor bir bekten. Bek oyuncusu gol atınca ve asist yapınca ön plana çıkıyor. Hocalarımız güvenince performansımız artıyor" ifadelerini kullandı.
 

Sayfa Yükleniyor...