Çalhanoğlu önde gidiyor!

UEFA'daki Yılın En İyi Çıkış Yapan oyuncu anketinde Bayer Leverkusen'de oynayan milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu da bulunuyor.

NTV Spor 29.12.2015 - 16:10
Çalhanoğlu önde gidiyor!
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin Twitter'daki hesabında açılan 2015'in En İyi Çıkış Yapan Futbolcusu anketini Hakan Çalhanoğlu ilk sırada götürüyor.
      
UEFA, "ChampionsLeague" isimli resmi Twitter hesabından futbolseverlere, bu yıl en iyi performans sergileyen genç oyuncuyu sordu. Anketteki futbolcular arasında Bayer Leverkusen ile bu sezon ligde, kupada ve Şampiyonlar Ligi'nde forma giydiği 27 maçta 6 gol, 8 asistlik performans sergileyen Hakan Çalhanoğlu da yer aldı.
     
Hakan Çalhanoğlu'nun ilk sırada götürdüğü ve salı saat 12.00'den çarşamba saat 12.00'ye kadar oy kullanabilecek ankette katılımcılar ayrıca bu sezon Barcelona formasıyla 20 maçta 1 gol atıp 4 asist yapan İspanyol Sergi Roberto, Bayern Münih'le 19 maçta 4 gol, 7 asistlik performans ortaya koyan Fransız Kingsley Coman ve Schalke 04'le 24 maçta 5 gol, 5 asistlik istatistiğe ulaşan Alman futbolcu Leroy Sane'ye de oy verebiliyor.

Sayfa Yükleniyor...