Şike yaptı mı?

Erkeklerde dünya 1 numarası Novak Djokovic, 2007 Paris Masters'ta şike yaptığı iddialarını kesin bir dille reddetti. Üst düzey tenisçilerin kaybettiği her maçın altında şike şüphesi aranmaması gerektiğini belirten Djokovic, iddiaları; ‘saçmalık’ olarak nitelendirdi.

NTV Spor 21.01.2016 - 12:54
Şike yaptı mı?

Bir İtalyan gazetesi, Novak Djokovic'in 2007 Paris Masters'ta şike yaptığını iddia etti. İddialara göre o dönemde dünya sıralamasında 3. basamakta bulunan Djokovic, 39 numarada yer alan Fabrice Santoro'ya 6-3 ve 6-2 yenildiği maçta şike yapmıştı. Sırp tenisçi şike iddialarını kesin bir dille reddetti.

Söz konusu maçın basına yansıyan şike iddiaları üzerine yeniden incelendiğini vurgulayan Djokovic; "Bu durumda, elinizde hiçbir delil olmadan üst düzey tenisçilerin erken elendikleri her turnuvada şike yapıldığını iddia edebilirsiniz. Bu tam bir saçmalık" dedi.

Djokovic, yeni 2007 yılında oynanan Saint Petersburg açık sırasında ilk tur maçını kaybetmesi için kendisine 150 bin Euro önerildiğini; ancak teklifi düşünmeden geri çevirdiğini açıklamıştı.

 

Sayfa Yükleniyor...