"Denizlispor bir dünya markası"

Denizlispor'da Koray Palaz dönemi başladı! Fikret Orman'dan aldığı izinle görevi kabul eden Palaz "Denizlispor bir dünya markası" dedi.

NTV Spor 15.02.2016 - 21:19
"Denizlispor bir dünya markası"
Ali Yalçın'ın istifasının ardından Denizlispor, Koray Palaz'la opsiyonlu 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
 
Denizlispor Başkan Yardımcısı Yurdal Duman, Şemikler Haluk Ulusoy Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Yalçın'ın görevi bırakmasının ardından Koray Palaz ile anlaştıklarını söyledi.
 
Palaz ve ekibiyle opsiyonlu 1,5 yıllık sözleşme imzaladıklarını kaydeden Duman, takımın ligde kalacağını belirtti.
 
"FİKRET ORMAN'DAN İZİN ALDIM"
Koray Palaz ise son 4 sezondur Beşiktaş'ın futbolcu izleme komitesinde görev yaptığını, Denizlispor'un teklifini Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan aldığı özel izinle kabul ettiğini belirtti.
 
"DENİZLİSPOR BİR DÜNYA MARKASI"
Denizlispor'un bir dünya markası olduğunu, bu markayı tekrar canlandıracaklarını kaydeden Palaz, şöyle konuştu: "Bizim iyi bir oyuncu grubumuz var. Tecrübeli ve genç arkadaşlarımızı harmanlayıp iyi bir şekilde sonuca endeksleneceğiz. Puan sıralamasındaki yerimizi en kısa zamanda üstlere doğru çıkarmakla yükümlüyüz. O yünden hepimiz görev düşüyor, bu görevi layıkıyla hep birlikte yapacağız. Bu takımı düşürmeyeceğiz. Benim için öncelik Denizlispor'un ligde kalmasıdır. Bir hedefimiz var, Denizlispor PTT 1. Lig'de kalıcı olacak, hedefimiz bu."
 

Sayfa Yükleniyor...