"1925'ten beri böyle..."

Göztepe'de çiçeği burnunda teknik patron Önder Özen, Başkan Mehmet Sepil ile birlikte basınla buluştu...

NTV Spor 18.02.2016 - 13:28
"1925'ten beri böyle..."

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, "Hala iddiamız var, hala hedefimiz Süper Lig ama durumumuz sezon başındaki kadar iyi değil"  dedi. Teknik Direktör Önder Özen ise Göztepe'nin her zaman sahaya kazanmak için çıktığını belirterek "1925'ten beri böyle olmuştur" diye konuştu.
 
Hafta içinde göreve getirilen Önder Özen'le Urla'daki Adnan Süvari Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, geçen hafta önemli bir süreç yaşadıklarını, takımı 1. Lig'e çıkaran Metin Diyadin'le yollarını ayırdıklarını söyledi.    

Diyadin'e tekrar teşekkür eden Sepil, yeni anlaştıkları Önder Özen'in kritik bir dönemde göreve geldiğini belirterek, şöyle konuştu: "Göztepe hem benim hem camianın beklentilerini karşılayamamış durumda. Hata varsa kombine hatadır, ben kendi hatalarımın da farkındayım, burada bundan ders almamız gerekiyor. 13 maçımız var, bizim için her hafta ayrı bir hafta olacak. Hala iddiamız var, hala hedefimiz Süper Lig ama durumumuz sezon başındaki kadar iyi değil. Hocamın başarılı olacağına inanıyorum."     

İç saha maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadı'nda yapmayı tercih ettiklerini, yarınki Denizlispor maçını ise Manisa'daki stadın bakımda olması nedeniyle İzmir Atatürk Stadı'nda oynayacaklarını hatırlatan Sepil, "Bundan sonra maçlarımızı nerede oynayacağımızı gelecek hafta teknik direktörümüzle yapacağımız toplantıdan sonra karar vereceğiz" şeklinde görüşlerini aktardı.     

Sepil, stat ve Menderes'te yapımını düşündükleri altyapı tesisinin en az şampiyonluk kadar önemli olduğunu belirterek, 17.600 kişilik olarak planlanan Göztepe Stadı'nın hukuki sorunların çözümünün ardından yapımına devam edileceğini kaydetti.     

Gelecek sezon maçlarını Doğanlar Stadı'nda oynamayı planladıklarını belirten Sepil, "Bu konuda Altınordu ile hareket ediyoruz. Passolig sorununu çözdüğümüz takdirde gelecek yıl orada oynayacağız" diye konuştu.     
               
ÖZEN: "1925'TEN BERİ BÖYLE..."
Göztepe Teknik Direktörü Önder Özen ise sarı-kırmızılı takımda görev almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  hem camianın hem yönetimin hem de taraftarın beklentilerini bildiklerini söyledi.     

Göztepe'nin yarıştığı kategori ne olursa olsun sahaya kazanmak için çıktığını belirten Özen, "1925'ten beri böyle olmuştur, biz de bundan sonrası için uğraşırız. Önümüzde 13 maç var. Bugün itibarıyla Göztepe'nin tek bir hedefi olmalı, yarın saat 21.00'e kadar Denizlispor maçından 3 puan almak, daha sonra da Balıkesirspor müsabakasından 3 puan almak" dedi.     

Özen, ligdeki son Giresunspor maçının hem oyun hem skor olarak kaybedilmiş bir müsabaka olduğunu belirterek, "En az Metin hoca kadar takımın rekabetçi yapısına kefilim. Futbolcularım yarın iddiamız olduğunu ortaya koyacaklar" diye konuştu.     

Ellerinde iyi bir kadro olduğunu, özellikle hücumda çözümlerinin fazla olduğunu ifade eden Özen, "Ateşten gömlek değil benim giydiğim. Çözümleri olan ve kalabalık olduğu için yönetilmesi zor bir kadromuz var. Dünkü antrenmanda çok değerli birkaç oyuncuyu çalışmanın içine dahil edemedik. Futbolcularıma teknik olarak da fiziksel olarak da karakter olarak da güveniyorum. Kadroyla ilgili kalabalık olması dışında handikapımız yok" değerlendirmesinde bulundu.     

Son dönemde oynamayan futbolcular yerine bu süreçte forma giyen ancak performansı yetersiz olan isimlere şans vermenin daha doğru olduğunu düşündüğünü belirten Özen, "Göztepe son sırada olsa bile lider takım Göztepe'ye kapanır. Ben de teknik direktörlük dönemimde kendi maçımda kapandım. Vleminckx bizim çözümlerimizden bir tanesi. Diarra ile birlikte kullanabilirim" ifadelerini kullandı.
 

Sayfa Yükleniyor...