Indian Wells'te yarı final heyecanı!

Indian Wells Tenis Turnuvası’nda erkeklerde Milos Raonic ve David Goffin, kadınlarda ise Victoria Azarenka ile Karolina Pliskova adlarını yarı finale yazdırdı.

NTV Spor 18.03.2016 - 13:41
Indian Wells'te yarı final heyecanı!

Indian Wells Tenis Turnuvası'na 12 numaralı seri başı olarak başlayan Milos Raonic, çeyrek finalde Gael Monfils ile karşı karşıya geldi. Güçlü servisleri sayesinde rakibine maça ortak olma şansı tanımayan Raonic, 7-5 ve 6-3 sonuçlanan setlerle 1 saat 30 dakika içinde adını yarı finale yazdırdı.

Raonic'in yarı finaldeki rakibi Belçikalı David Goffin oldu. Hırvat Marin Cilic karşısında çok başarılı bir oyun ortaya koyan Goffin, ilk seti tie-break ile aldıktan sonra, 2. seti de 6-4 kazandı. Goffin bir önceki turda, 3 numaralı seri başı Stanislas Wawrinka'yı elemişti.

Kadınlarda ise Viktoria Azarenka, Magdalena Rybarikova karşısında sadece 67 dakika kortta kaldı. Azarenka, rakibini 2 sette de oyun vermeden yenerek yarı finale yükseldi.

Azarenka'nın final yolundaki rakibi Karolina Pliskova olacak. Çeyrek finalde, 18 yaşındaki Daria Kasatkina ile karşılaşan Pliskova, 6-3 ve 6-2 sonuçlanan setlerle tur atladı.

Sayfa Yükleniyor...