"Fenerbahçe güçlü ama favori değil!"

Real Madrid Başantrenörü Pablo Laso, THY Euroleague çeyrek final serisindeki rakipleri Fenerbahçe'yi değerlendirdi. Sarı-lacivertlilerin zorlu bir rakip olduğunu kabul eden Laso, buna karşın play-off'larda "favori" diye bir şeyin olmadığını söyledi.

NTV Spor 08.04.2016 - 13:40
"Fenerbahçe güçlü ama favori değil!"

THY Euroleague'de çeyrek finale, TOP 16'nın son haftasında Khimki'yi yenerek yükselen Real Madrid, Fenerbahçe'nin rakibi oldu. Son şampiyon Real Madrid'de başantrenör Pablo Laso, bu eşleşmeyi değerlendirdi.

"Çok güzel bir seri bizleri bekliyor" diyen Laso "Zor anlarda pes etmiyoruz. Şimdi play-off'ta Fenerbahçe gibi çok zorlu bir rakip ile oynayacağız. Gruplarında baştan beri liderliklerini korudular. Serideki her maça büyük bir hırsla çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Medyada bu eşleşmenin favorisi olarak Fenerbahçe'nin gösterilmesine saygı duyduğunu ancak play-off'larda sonucun her zaman değişebileceğini vurgulayan Laso "Fenerbahçe'nin oyuna egemen olacak bir kadroya sahip olduğunu biliyoruz ama hepsi bu kadar" diye konuştu...

Fenerbahçe ile Real Madrid arasındaki çeyrek final serisinin ilk maçı 12 Nisan Salı günü Ülker Sports Arena'da oynanacak.

Sarı-lacivertliler, geçen yıl Final Four'da Real Madrid ile eşleşmiş ve yarı final maçını kaybederek THY Euroleague'e veda etmişti.

Sayfa Yükleniyor...