VakıfBank, kaçan şampiyonluğa üzülüyor

Voleybolda Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi finalinde ev sahibi İtalyan ekibi Pomi Casalmaggiore'ye yenilerek ikinci olan VakıfBank, şampiyonluğu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.

NTV Spor 10.04.2016 - 22:28
VakıfBank, kaçan şampiyonluğa üzülüyor

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, rakiplerinin iyi mücadele ederek şampiyon olduğunu söyledi.

İtalyan teknik adam, Dörtlü Final'de dün Fenerbahçe Grundig'i yendiklerini hatırlatarak, "Dün ve bugün olduğu gibi tek maçlı elemelerde her şey olabiliyor. Böyle bir sonucun yaşanması zor. 5-6 kez daha oynasak sonuç farklı olabilir ama bugün Pomi Casalmaggiore kazandı." diye konuştu.

Rakiplerinin ev sahibi olma avantajını güzel kullandığını vurgulayan Guidetti, "Piccinini son 5-6 yıldır hiç görmediğim kadar iyi oynadı. Aynı şekilde Pomi Casalmaggiore ev sahibi olma avantajını da çok iyi kullandı. Çok iyi bir kalabalık yaratmışlardı. Ben yine de takımımla gurur duyuyorum. Biz buraya kadar çok iyi geldik. Tabii ki kazanmayı istedik ama bugün Pomi Casalmaggiore daha iyi olan taraftı." ifadelerini kullandı.

VakıfBanklı oyuncular Kimberly Hill ve Anne Buijs ise şampiyonluk için geldikleri Dörtlü Final'de final maçını kaybetmenin hayal kırıklığını yaşadıklarını ifade etti.

Sayfa Yükleniyor...