Öfkeli tenisçi hakeme saldırdı!

Antalya'da düzenlenen ITF Futures Turnuvası'nda kortlarda oldukça nadir görünen bir olay yaşandı. İranlı tenisçi hakeme saldırdı.

NTV Spor 22.04.2016 - 11:47
Öfkeli tenisçi hakeme saldırdı!

ATP sıralamasında derecesi bulunmayan İranlı tenisçi Majid Abedini, ITF Futures Turnuvası ilk turunda Britanyalı rakibi Imran Aswat'la karşılaştı. Maçın ilk setini 6-0 kaybeden 29 yaşındaki tenisçi, ikinci sette 2-0 gerideyken bir anda topu fileye fırlattı ve hakeme saldırdı.

Maçı takip eden bir Britanyalı tenisçinin ifadesine göre, ikinci sette geriye düştükten sonra rakibine sözlü sataşmaya başlayan İranlı raket, hakemin uyarısından sonra söz konusu saldırıyı gerçekleştirdi. Cebinden çıkardığı topu fileye fırlatan ve sonrasında hakemi kort dışına kovalayan Abedini'yi olay sonrasında turnuvada görev alan 3 hakem kort dışına çıkarabildi.

MEN EDİLDİ
ITF, Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Majid Abedini'ye 17 Nisan'da yaptığı agresif hareketlerden dolayı soruşturma açıldığı ve bu süreç sonlanana kadar müsabakalardan tedbir amaçlı men edildiğini duyurdu.

68 MAÇTA 2 GALİBİYET
Dünya 1525 numarası olan rakibi Imran Aswat karşısında set alamadan elenen ve turnuvadan diskalifiye edilen Abedini'nin ITF turnuvalarındaki istatistikleri de pek iç açıcı değil. Bugüne kadar 68 maça çıkan İranlı tenisçi sadece 2 maç kazanabildi.

Sayfa Yükleniyor...