Fenerbahçe şampiyonluk aşkına!

Bayanlar Voleybol 1. Lig Final Etabı 2. devresinde NTV Spor'dan naklen yayınlanan maçta Fenerbahçe Grundig, Eczacıbaşı VitrA'yı 3 -1 mağlup etti. Bu sonuçta puanını 11'e yükselten Fenerbahçe Grundig şampiyonluk şansını devam ettirdi.

NTV Spor 29.04.2016 - 23:30
Fenerbahçe şampiyonluk aşkına!

İlk sete iyi servis ve hücumlarla başlayan taraf Eczacıbaşı Vitra oldu. Kim'in üzerine atılan etkili servisler Fenerbahçe'nin en skorer oyuncusunun devreye girmesini engelledi. Eczacıbaşı Vitra da Boskovic ve Hande'nin köşelerden bulduğu sayılarla Eczacıbaşı Vitra ilk seti 25-20 kazandı.

Fenerbahçe ilk sete oranla servis ve hücumları düşen Eczacıbaşı Vitra karışında performansını yukarı çekti. Etkili servislerle rakibinin oyun kurmasına izin vermeyen Sarı Melekler, Kim ve Mihajlovic'le sayı üretmekte zorlanmadı. Eczacıbaşı Vitra da setin son bölümünde yapılan oyuncu değişiklikleri arkadaki farkın kapanmasına yetmedi ve set 25- 21 ile Fenerbahçe'nin olurken setler de 1-1'e geldi.

Eczacıbaşı Vitra, üçüncü  sette Fenerbahçe karşısında oyun kurmakta ve blokları geçmekte zorlandı. Fenerbahçe'de Kim ve Mihajlovic'in hücum performansına Eda Erdem Dündar'ın da  eklenmesi ve servis temposunun hiç düşmemesi Sarı-Lacivertliler'in işini kolaylaştırdı. İkinci teknik molayla farkı açmayı başaran Fenerbahçe, 25- 19 skorla setlerde 2-1 öne geçti.

Maçın son setinde ikinci teknik molaya kadar Eczacıbaşı Vitra Maja Poljak ve Boskovic ile ayakta kalmaya çalıştı. Ama daha az hata yapan Fenerbahçe, ikinci teknik molaya 16-12 önde girerek önemli bir avantaj elde etti. Setin son bölümünde  kazandıkları 2 setteki gibi hücumda daha etkili olan Sarı Melekler seti 25- 23 maçı 3-1 kazanarak, şampiyonluk şanslarını  bugün oynayacakları Vakıfbank derbisine taşımayı başardı.

FENERBAHÇE GRUNDİG: 3 - ECZACIBAŞI VİTRA: 1

Salon: TVF Başkent
Hakemler: Nurper Özbar, Ramazan Demiröz

Fenerbahçe Grundig: Şeyma Ercan, Eda Erdem Dündar, Skorupa, Kim, Ergül Avcı, Mihajlovic (Merve Dalbeler, Polen Uslupehlivan, Ezgi Dilik, Lucia, Dicle Nur Babat, Meliha İsmailoğlu)

Eczacıbaşı VitrA: Kreklow, Larson, Bahar Toksoy, Boskovic, Hande Baladın, Büşra Kılıçlı (Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu, Poljak, Nilay Özdemir, Neslihan Demir Güler, Neriman Özsoy)

Setler: 20-25, 25-20, 25-19, 25-22
Süre: 126 dakika (28, 30, 30, 38)

Sayfa Yükleniyor...