Toshack, Del Bosque'yi eleştirdi

Beşiktaş'ın eski teknik direktörlerü Toshack, Del Bosque'yi ağır sözlerle eleştirdi.

NTV Spor 24.06.2010 - 11:44
Toshack, Del Bosque'yi eleştirdi
Beşiktaş'ta bir dönem görev yapan teknik direktörlerden John Benjamin Toshack, İspanya Milli Takımı'nın teknik direktörü Vicente Del Bosque'yi sert bir dille eleştirdi.
        
Bask bölgesinde yayın yapan Diario Vasco gazetesinde bir makalesi yayımlanan Tochack, İspanya Milli Takımı'nın teknik direktörü Del Bosque ile eski teknik direktörü Luis Aragones arasında kıyaslama yapılamayacağını savundu.
        
Toshack, Aragones'in Barcelona, Oviedo, Mallorca, Sevilla, İstanbul gibi farklı kentlerde çalıştığını, Del Bosque'nin ise ''utanç verici Türkiye macerası dışında Madrid'den dışarı çıkmadığını'' belirtti. 1997-1999 yılları arasında Beşiktaş'ta da görev yapan Galli teknik adam, ''Del Bosque, benim de iki yıl çalıştığım, Türkiye'nin en değerli kulüplerinden birinde çalıştı ve tam bir başarısızlığa uğradı. Del Bosque her zaman Real Madrid'in gölgesi altında çalıştı'' yorumunu yaptı.
        
Del Bosque'yi, ''hazıra konmakla'' suçlayan Toshack, ''Takım zorluklar içindeyken neden Del Bosque'ye güvenmiyorlar? Bir nedeni olacak... Del Bosque, ilk defa, tüm iş yapıldıktan sonra göreve gelmiyor'' ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...