İşte Furkan'ın son durumu

Pınar Karşıyakalı Furkan Aldemir'in 3 hafta salonlardan uzak kalacağı açıklandı.

NTV Spor 19.12.2010 - 17:13
İşte Furkan'ın son durumu

Beko Basketbol Ligi'ndeki Pınar Karşıyaka-Fenerbahçe Ülker maçında sakatlanan Furkan Aldemir'in, sağ ayak bileği bağlarındaki esneme nedeniyle yaklaşık 3 hafta salonlardan uzak kalacağı bildirildi.

Pınar Karşıyaka Basketbol Şubesi Basın Sözcüsü Gökhan Şensan, yaptığı açıklamada, Furkan'ın sakatlanmasının ardından kaldırıldığı hastanede çekilen röntgende herhangi bir kırığa rastlanmadığını, MR'da da bağlarda herhangi bir kopma ve yırtığın bulunmadığının tespit edildiğini söyledi.

Şensan, Furkan'ın sağ ayak bileği bağlarındaki esneme nedeniyle yaklaşık 3 hafta takımdan ayrı kalacağını sözlerine ekledi.

"EN KISA SÜREDE İYİLEŞECEĞİM"
Beko Basketbol Ligi'nde bugün oynanan Pınar Karşıyaka-Fenerbahçe Ülker maçında ayak bileğinden sakatlanan Furkan Aldemir, ''İnşallah en kısa sürede iyileşerek, parke salonlara, o güzel taraftarın önüne çıkacağım'' dedi.

Furkan Aldemir, basketbol şubesinin resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, maç boyunca bir an olsun desteğini bırakmayan taraftarlara ve takım arkadaşlarına teşekkür etti.

Sakatlığının korktukları kadar önemli olmadığını öğrendiklerini belirten Furkan Aldemir, açıklamada şu ifadelere yer verdi: ''Fakat hastaneye geldikten sonra sakatlığımın ardından herkesin çok üzüldüğünü, maçta alınan galibiyete kimsenin sevinemediğini ve benim için dua ettiklerini öğrendim. Benim için dua eden, geçmiş olsun dileklerini gönderen, merak edip buraya gelen ve beni yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah en kısa sürede iyileşerek, parke salonlara, o güzel taraftarın önüne çıkacağım.''

Hastanede Opr. Dr. Bülent Zeren tarafından muayene edilen Furkan Aldemir'in kesin durumunun bu hafta içinde yapılacak kontrollerin ardından belli olacağı, genç oyuncunun evinde istirahat ettiği öğrenildi.

Sayfa Yükleniyor...