Beşiktaş küme düştü, ortalık karıştı

Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde Beşiktaş'ın Maliye Milli Piyango'ya yenilip küme düştüğü maçtan sonra büyük olaylar yaşandı.

NTV Spor 20.03.2011 - 17:11
Beşiktaş küme düştü, ortalık karıştı

Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde Beşiktaş ile Maliye Milli Piyango takımları orasında oynanan ve siyah-beyazlı takımın 3-1 yenilerek küme düştüğü karşılaşmanın sonunda büyük olaylar yaşandı.

Karşılaşmadan alacağı 1 puanla dahi ligde kalacak Beşiktaş, ilk seti aldıktan sonra, daha sonraki iki seti rakibine verdi. Maçın dördüncü setinin sonlarına doğru, bir ara 8 sayı (21-13) öne geçmesine rağmen devamını getiremeyen siyah-beyazlı takım karşısında Maliye Milli Piyango, seti 26-24, maçı da 3-1 kazanınca, Beşiktaşlı bazı taraftarlar saha içine girdi.

Dördüncü setin başında konuk takım yedek sırasının arkasına gelen birkaç taraftar, maçın bitimiyle birlikte oyunculara saldırdı. Taraftarlardan birisi, Maliye Milli Piyangolu oyuncuların üzerine sandalye fırlattıktan sonra sahaya girip bir oyuncuya yumruk attı.

Diğer taraftarların da sahaya girmesi üzerine güvenlik görevlileri, taraftarlara müdahale ederek, Maliye Milli Piyango takımı oyuncularını soyunma odasına götürmeye çalıştı. Oyuncuların peşinden giden bazı taraftarların, konuk takım oyuncularını tekme ve yumruk attıkları görüldü.

Bu arada, güvenlik görevlilerinin tribünlerden sahaya inmelerine engel olduğu diğer taraftarlar, sahaya yabancı madde attı.

Olayların yatışmasının ardından, Maliye Milli Piyango takımı oyuncularına saldıran taraftar, protokol tribününde bulunan ve rakip takım taraftarı oldukları öğrenilen yaşlı bir bayan ve erkeğe de saldırdı. Devreye giren güvenlik görevlileri, Maliye Milli Piyango taraftarlarını salondan dışarı çıkardı.
        
BEŞİKTAŞLI OYUNCULAR YIKILDI
Karşılaşmada 1-0 öne geçip, diğer setleri son anlarda kaybeden Beşiktaşlı oyuncular adeta yıkıldı.

Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi'ne veda eden oyuncuların oldukça üzgün oldukları gözlendi.

Bu arada, siyah-beyazlı taraftarların, Beşiktaşlı oyunculara da tepki göstermesi dikkati çekti.
        
TAKVİYE POLİS EKİBİ İSTENDİ
Karşılaşmanın ardından konuk takım Maliye Milli Piyango'nun salondan ayrılması için polis, takviye kuvvet istedi.
 
Siyah-beyazlı taraftarın salonun etrafını terk etmemesi üzerine, uzun süre soyunma odasında bekleyen Ankara temsilcisinin oyuncuları, gelen çevik kuvvet ekipleriyle birlikte salondan ayrıldı.

Sayfa Yükleniyor...