Özgür Özkaya Şanlıurfa'da

Spor Toto 2. Lig'de bu sezon çok iddialı bir kadro kuran Şanlıurfaspor, Beşiktaş'tan Özgür Özkaya'yı 1 yıllık kiralık olarak kadrosuna dahil etti.

NTV Spor 15.07.2011 - 16:37
Özgür Özkaya Şanlıurfa'da

DEVRİM ÇETİN - Spor Toto 2. Lig'de yaptığı flaş transferlerle adından sıkça söz ettiren Şanlıurfaspor, en son olarak Beşiktaş'ın oyuncusu ve son 2 sezondur Beylerbeyi'nde kiralık olarak forma giyen sol bek Özgür Özkaya'yı 1 yıllığına kiraladı.

Daha önce Göztepe'den sağ bek İzzet Kaya, Altay'dan stoper Yiğitcan Erdoğan, Kayseri Erciyesspor'dan sol kanat oyuncusu Muhammet Şeker ve orta saha oyuncusu Mehmet Ayaz, yine Beşiktaş'ın futbolcusu, geçen sezon Bucaspor'da kiralık olarak forma giyen orta saha oyuncusu Samet Bülbül, Adanaspor'dan forvet Sami İzcican, Türk Telekomspor'dan stoper İlhan Çelikay, Tokatspor'dan kaleci Emrehan Cengiz ve savunma oyuncusu Aşkın Çift ve Hacettepe'den forvet Onur Garip'i kadrosuna katmıştı.

Sarı-yeşilli ekip en son olarak geçtiğimiz iki sezonda Beylerbeyi'nde 20 gol atan Beşiktaş'ın oyuncusu sol bek Özgür Özkaya'yı 1 yıllık kiralık olarak transfer etti.

Şanlıurfaspor'un kulüp başkanı Kemal Saraçoğlu, yeni sezonda çok iddialı bir kadro kurduklarını ve Bank Asya 1. Lig'den başka düşüncelerinin olmadığını söyledi.

Sayfa Yükleniyor...