Manisaspor'da Ümit Özat dönemi

Manisaspor, Kemal Özdeş'ten boşalan teknik direktörlük görevine Ümit Özat'ı getirdi. Manisaspor, Ümit Özat ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

NTV Spor 26.01.2012 - 11:01
Manisaspor'da Ümit Özat dönemi

Manisaspor, Kemal Özdeş'ten boşalan teknik direktörlük görevine Ümit Özat'ı getirdi. Manisaspor, Ümit Özat ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Manisaspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz Teknik Direktör Ümit Özat ile sezon sonuna kadar opsiyonlu olmak üzere anlaşmaya varmıştır. Teknik Direktörümüz Ümit Özat bugün saat 13:00'de gerçekleştirilecek antrenmanda takımımızın başında yer alacaktır" denildi.

MANİSASPOR'DA GELENEK DEĞİŞMEDİ
Manisaspor, Spor Toto Süper Lig'deki 6. yılında da lige başladığı teknik adamla sezon sonunu getiremedi.

Süper Lig'de 2011-2012 sezonu hazırlık döneminde Hikmet Karaman'ın istifa etmesiyle teknik direktörlüğe Kemal Özdeş'i getiren Ege temsilcisi, iyi başlayamadığı ligde daha sonra toparlanarak 12. haftada 3. sıraya kadar yükseldi. Ancak daha sonraki 10 haftada galip gelemeyen Manisaspor'da teknik direktör Kemal Özdeş, 22. haftada oynanan Samsunspor karşılaşmasının ardından istifa ettiğini açıkladı.

Özdeş'in istifasını kabul edilmesiyle Manisaspor, Süper Lig'deki 6. yılında da sezona  başladığı teknik adamla sezon sonuna kadar çalışma fırsatı bulamamış oldu.

6 SEZONDA 9 FARKLI İSİM
Süper Lig'deki ilk sezonu olan 2005-2006'da Levent Eriş ve Ersun Yanal'la çalışan Manisaspor, bir sonraki sezon Ersun Yanal'ın görevinden ayrılmasının ardından Giray Bulak'la yoluna devam etti.

Süper Lig'e veda ettiği 2007-2008'de Giray Bulak, Yılmaz Vural ve Levent Eriş'in görev yaptığı Ege temsilcisi, bir sezon aradan sonra 2009-2010'da tekrar mücadele ettiği Süper Lig'de teknik direktörler Mesut Bakkal ve Reha Kapsal yönetiminde yer aldı.

Geçen sezona Hakan Kutlu ile başladıktan sonra Hikmet Karaman'la yoluna devam eden Manisaspor, bu sezon da lige başladığı Kemal Özdeş'in 22. haftada istifa etmesiyle teknik adam değişikliğine gitmek zorunda kaldı.

Sayfa Yükleniyor...