Beşiktaş Milangaz'ın tek hedefi Final-Four

Beşiktaş Milangaz Basketbol Takımı, FIBA EuroChallenge Kupası çeyrek final serisindeki Alman rakibi Artland Dragons ile ikinci maçını yarın İstanbul'da yapacak. Kartal'ın hedefi, bu maçı da kazanıp Final-Four'a kalmak.

NTV Spor 14.03.2012 - 12:54
Beşiktaş Milangaz'ın tek hedefi Final-Four

Beşiktaş Milangaz Basketbol Takımı, FIBA EuroChallenge Kupası çeyrek final serisindeki Alman rakibi Artland Dragons ile ikinci maçını yarın İstanbul'da yapacak.

Beşiktaş Milangaz Arena'da saat 19.00'da başlayacak maçta alınacak galibiyet, Beşiktaş Milangaz'ı, 27-29 Nisan'da gerçekleştirilecek kupanın ''Dörtlü Final''ine taşıyacak.

Çeyrek final serisi ilk maçında Alman temsilcisi Artland Dragons'u dün oynanan maçta deplasmanda 74-73 mağlup eden Beşiktaş Milangaz, taraftarlarının da desteğiyle ''Dörtlü Final''e çıkmayı hesaplıyor.

Beşiktaş Milangaz yarınki maçı yitirirse seride 1-1 eşitlik oluşacak ve ''Dörtlü Final''e yükselecek takımı, 20 Mart Salı günü Almanya'da yapılacak üçüncü ve son karşılaşma belirleyecek.

Karşılaşmanın protokol tribünü biletleri 50, diğer tüm tribünler için biletler ise 10 liradan Biletix'ten satılıyor.

İNÖNÜ STADI'NA SERVİS
Beşiktaş Belediyesi'ne ait araçlar, maç öncesinde Zincirlikuyu Metrobüs İstasyonu önünden 17.30 ile 18.30 saatleri arasında ring seferlerle siyah-beyazlı taraftarları Beşiktaş Milangaz Arena'ya ulaştıracak.

Bu arada, basketbol maçını izlemek için Beşiktaş Milangaz Arena'ya gidecek taraftarların, maç bitiminde 5 adet İETT otobüsüyle, Beşiktaş'ın Atletico Madrid ile saat 22.05'te oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçı için Fiyapı İnönü Stadı'na getirileceği bildirildi.

Sayfa Yükleniyor...