11'ler belli oldu!

Lider Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de bugün sahasında Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

NTV Spor 24.03.2012 - 13:26
11'ler belli oldu!

Spor Toto Süper Lig'de haftanın dev maçında Galatasaray, Trabzonspor'u ağırlıyor. Her iki takımın da ilk 11'leri belli oldu:

Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan Balta, Engin, Selçuk, Melo, Emre, Baros, Necati

Trabzonspor: Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Celustka, Zokora, Colman, Volkan, Alanzinho, Olcan, Burak

İKİSİ DE GALİBİYET PEŞİNDE
Sarı kırmızılılar, Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşmayı kazanarak, en yakın takipçisi Fenerbahçe ile arasındaki 9 puanlık farkı korumak istiyor.

Bu sezon büyük karşılaşmada başarılı bir performans ortaya koyan ve sahasında ligde şampiyonluk yaşamış rakipleri Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursaspor'u mağlup eden Galatasaray, Trabzonspor'u da İstanbul'dan puansız göndermeyi hedefliyor.

Galatasaray sezonun ilk yarısındaki karşılaşmada rakibini 3-0'lık skorla mağlup etti.

İKİSİ DE ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI'NDA ELENDİ
Önemli maçta karşı karşıya gelecek olan Galatasaray ve Trabzonspor, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'na erken veda etti.

Galatasaray, kupada 4. turda Sivasspor'a 1-0 yenilerek elenirken, bordo-mavili takım da aynı şekilde 4. turda Medical Park Antalyaspor'a uzatmalarda 2-1 mağlup olarak, kupaya erken havlu attı.

GALATASARAY'DA 4 OYUNCU CEZA SINIRINDA
Galatasaray'da Trabzonspor maçı öncesinde 4 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-kırmızılı takımda sınırda bulunan oyuncular Tomas Ujfalusi, Semih Kaya, Fernando Muslera ve Necati Ateş, Trabzonspor maçında sarı kart görmeleri durumunda bir sonraki hafta oynanacak Orduspor maçında forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı takımın gol yollarındaki en etkili isimlerinden Johan Elmander de sakatlığı nedeniyle karşılaşmada oynayamayacak.

Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Sayfa Yükleniyor...