Süper Final Kadıköy'de başlıyor!

Beşiktaş-Galatasaray derbisinin ertelenmesinin ardından gözler bugün oynanacak Fenerbahçe-Trabzonspor maçına çevrildi. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak mücadeleyi hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

NTV Spor 14.04.2012 - 23:56
Süper Final Kadıköy'de başlıyor!

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu ilk maçında dün oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisinin yoğun yağış nedeniyle ertelenmesinin ardından, Süper Final'in açılışı Kadıköy'deki Fenerbahçe-Trabzonspor maçına kaldı.

İLK 11'LER BELLİ OLDU

FENERBAHÇE:
Volkan, Gökhan, Yobo, Bekir, Ziegler, Emre, Cristian, Mehmet, Caner, Alex, Sow

TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Celustka, Colman, Zokora, Alanzinho, Olcan, Burak, Halil

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Fenerbahçe-Trabzonspor maçında Bülent Yıldırım düdük çalacak. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Cem Satman yapacak. Dev maçın dördüncü hakemi ise Aytekin Durmaz.

34 haftalık Lig Grubu'nu ilk 4 sırada tamamlayan takımların katıldığı ve lig şampiyonu ile Avrupa kupalarına katılacak takımların belirleneceği Süper Final Şampiyonluk Grubu'na Galatasaray 39, Fenerbahçe 34, Trabzonspor ile Beşiktaş da 28'er puanla başlayacak.

FENERBAHÇE'DE HEDEF GALİBİYETLE BAŞLAMAK
Bu sezon normal lig etabında Kadıköy'de Trabzonspor'u 1-0 yenen, deplasmanda ise 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, saha ve seyirci avantajını da kullanarak, bordo-mavili ekibi İstanbul'dan puansız göndermeyi hesaplıyor.

Sakatlık sorunundan yeni çıktığı için Kayserispor ile yapılan Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde kadroya alınmayan kaptan Alex'in, bu akşam Trabzonspor mücadelesinde sahaya çıkması bekleniyor.

TRABZONSPOR BU SEZON İLK KEZ KAZANMAK İSTİYOR
Spor Toto Süper Lig'de normal sezonu 56 puanla 3'üncü sırada tamamlayarak Süper Final'e 28 puanla aynı sıralamada giren Trabzonspor, 34 puanla 2'nci sırada yer alan sarı-lacivertli ekibi mağlup ederek, aradaki puan farkını 3'e düşürmenin planlarını yapıyor.

Bu sezon 34 haftalık lig maratonunda Fenerbahçe'ye deplasmanda 1-0 mağlup olan, sahasında ise 1-1 beraberlik elde ederek 3 puan alamayan Karadeniz ekibi, rakibi karşısında bu sezonki ilk galibiyetini de arayacak.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Fenerbahçe-Trabzonspor mücadelesini hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

Sayfa Yükleniyor...