Volkan: "G.Saray ligin en iyisi"

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettiği maçta çok kritik kurtarışlara imza atan Volkan Demirel, mücadelenin ardından önemli açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 22.04.2012 - 21:37
Volkan: "G.Saray ligin en iyisi"

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettiği maçta çok kritik kurtarışlara imza atan Volkan Demirel, mücadelenin ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın çok iyi bir takım olduğunu ancak buraya gelirken kendilerinin galibiyete inandığını ifade eden Volkan Demirel, "Trabzonspor maçına göre iyi bir oyun sergilemedik ama 3 puanı almasını bildik. Galatasaray bence ligin en iyi takımı. Çok kaliteli oyuncuları var, çok iyi hücuma çıkıyorlar. Biz de iyi takımız ama 3 Temmuz sürecinden beri yaşadıklarımız bizi zor durumda bıraktı. Biz cevabımızı burada vereceğimizi konuşmuştuk. Artık bazıları bize inanmaya başlamıştır ve gurur duymuştur" şeklinde konuştu.

Bugün Telekom Arena'da ortaya koyduğu performansı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Volkan, "Fenerbahçe kalesinde, Fenerbahçe'ye layık bir şekilde durmaya çalışıyorum. Bugün de hocamanı mahçup etmediysem, taraftarımızı mutlu ettiysem ne mutlu bana" diye konuştu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Volkan Demirel, çok iyi bir galibiyet aldıklarını kaydederken, "Bugün iyi oynamadığımızı söyleyebilirim ama önemli olan iyi oynamak değil, 3 puandı. Şansa galip geldik demek istemiyorum ama dualarla, Allah'ın yardımıyla bugün kazandık" dedi.

Sezon başından Fenerbahçe'nin üzerine gelindiğini savunan Volkan, "Bir sürü yaşananalar oldu. Biz Süper Final'e başlamadan hedefimizi belirlemiştik. Fenerbahçe için de hedef hep şampiyonluktur. Bu sezon işin Süper Final'de biteceğini bildiğimiz için ona göre düşünüyoruz.  Bugün iyi oynamadık ama galip geldik. Şimdi önümüzde 4 lig ve 2 kupa maçımız var. Bu zor dönemde iki kupayı da alıp müzemize götüreceğiz" diye konuştu.

Maçın sonunda galibiyet sevincini orta sahada kutlamalarının ortamı gerip germediği yönündeki bir soruya, "Adamlar berabere kalınca seviniyorlar, bırakın da biz galip gelince sevinelim" ifadelerini kullanan Volkan, sahada yaptıkları köpek yürüyüşünün, Felipe Melo'nun pitbull yürüyüşüne gönderme olup olmadığı konusunda ise, "Biz Mehmet Topuz'a aramızda 'Kangal' diyoruz. Bunu da herkes biliyor. Onun taklidini yaptık. Melo ile ilgisi yok. Büyütmeyin bu kadar" dedi.

Volkan ayrıca, kendisine kişisel olarak bir çok maçta tepki geldiği sorusuna ise, "Türkiye'de Fenerbahçe'yi sevmiyorlar. Fenerbahçeli Volkan olduğum için beni de sevmiyorlar. Başka takımda olsaydım sevilirdim" yanıtını verdi.

STOCH: ÇOK ÖNEMLİ BİR GALİBİYET VE 3 PUAN
Fenerbahçe'ye Galatasaray karşısında galibiyeti getiren 2. golün sahibi olan Miroslav Stoch, aldıkları 3 puanın kendileri için büyük taşıdığını kaydetti.

"Bizim için çok önemli bir galibiyet ve 3 puan" diyen Stoch, "Allah'ın belki de bir lütufu benim için, galibiyeti getiren golü ben attım ve bu nedenle da ayıca mutluyum" şeklinde konuştu.

Maçın ilk yarısını 1-0 önde tamamladıklarını ve ikinci yarı bekledikleri gibi Galatasaray'ın üstlerine geldiğini aktaran Stoch, "Çok pozisyon buldular. Özellikle skorun 1-1 olmasının ardından önemli fırsatlar yakaladılar. Ancak benim attığım golle kazandık" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...