Burak var, Halil Yok!

Trabzonspor'da Halil Altıntop şoku... Trabzonspor'un Süper Final Şampiyonluk Grubu’nun 4. haftasında karşılaşacağı Galatasaray maçında sakatlığı geçmeyen Halil Altıntop 19 kişilik kadroda yer almadı. Burnu kırılan ve ameliyat olduktan sonra düzelen Burak Yılmaz ise kadroya alındı.

NTV Spor 01.05.2012 - 15:39
Burak var, Halil Yok!

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 4. hafta maçında yarın deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor, uçak ile İstanbul'a gitti.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı olarak yaptığı son çalışmanın ardından İstanbul'a 19 futbolcunun yer aldığı kafileyle giden bordo-mavili takımda sakatlığı bulunan Halil Altıntop, kadroya alınmadı. Kafilede yer alan Volkan Şen'in de sakatlığının bulunduğu ve sarı-kırmızılı takım karşısında oynayıp oynamayacağının maç saatinde belli olacağı belirtildi.

Süper Final'in ilk haftasında 15 Nisan'daki Fenerbahçe maçında burnu kırılan ve ameliyat olduktan sonra düzelen Burak Yılmaz da 2 maç aradan sonra kadroya alındı. Beşiktaş ve Galatasaray maçlarında yer alamayan ligin en golcü oyuncusu maçta bordo-mavili takımın gol ümidi olacak.

Trabzonspor'un Galatasaray maçına Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Celustka, Zokora, Colman, Olcan, Alanzinho, Adrian ve Burak 11'iyle çıkması bekleniyor.

İLK GALİBİYETİNİ HEDEFLİYOR
Galatasaray ile yaptığı 3 lig maçında 2 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Trabzonspor, rakibi karşısında bu sezon ilk galibiyetini almanın hesabını yapıyor.

Sarı-kırmızılı takıma normal sezonun ilk maçında 3-0 mağlup olan ikinci maçta deplasmandan 1-1 beraberlikle dönen bordo-mavililer, Spor Toto Süper Final'de ise sahasında 4-2 mağlup olmuştu.

Sayfa Yükleniyor...