Fenerbahçe en önemli maçında!

Deplasmanda bu sezon istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe, yarın dış sahada Trabzonspor'u yenerek, şampiyonluk iddiasını son haftaya taşımak istiyor.

NTV Spor 05.05.2012 - 13:06
Fenerbahçe en önemli maçında!

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 5. hafta maçında yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, bu sezon en önemli deplasman maçına çıkıyor.

Dış sahada istediği sonuçları alamayan sarı-lacivertliler, yarın deplasmanda Trabzonspor'u yenerek, şampiyonluk iddiasını son haftaya taşımak istiyor.

Süper Final'de ilk 3 maçını kazanarak, lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını 2'ye düşüren Fenerbahçe, ezeli rakibinin Trabzonspor ile berabere kaldığı 4. haftada deplasmanda Beşiktaş'a yenilerek liderlik fırsatını değerlendirememişti.

Sarı-lacivertliler, Trabzon'dan 3 puanla dönerek, son hafta kendi sahasında Galatasaray ile yapacağı maça şampiyonluk için çıkmayı hedefliyor.

PUAN KAYBEDERSE ŞAMPİYONLUK ŞANSI BİTEBİLİR
Fenerbahçe, Trabzon deplasmanında puan kaybederse şampiyonluk iddiası kalmayabilir.

Sarı-lacivertlilerin yenilmesi durumunda, Galatasaray yarın Beşiktaş ile berabere kalsa bile puan farkını 4'e çıkaracak ve şampiyonluğunu ilan edecek.

Fenerbahçe, Trabzonspor ile berabere kalır, sarı-kırmızılılar yarın kazanırsa, ''Cim Bom''  yine 1 hafta önce şampiyonluğu garantileyecek.

Fenerbahçe'nin kazanması durumunda ise şampiyon son hafta Kadıköy'de Galatasaray ile yapacakları maçta belli olacak.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Sow ile Sezer Öztürk, Trabzonspor maçında yer alamayacak.

MUHTEMEL ONBİR
Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçında olası 11'i şöyle:

Volkan Demirel, Orhan Şam (Gökhan Gönül), Yobo, Bekir İrtegün, Ziegler, Mehmet Topuz, Emre Belözoğlu, Cristian, Caner Erkin, Stoch, Semih Şentürk (Bienvenu)

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçını hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.

Sayfa Yükleniyor...