Sivas, Avrupa defterini kapattı

Türkiye Süper Final Avrupa Ligi mücadelesinde Bursaspor, Sivasspor'u 2-0 mağlup etti ve kırmızı beyazlılar, bu mağlubiyetle Avrupa Ligi'ne gitme umutlarını yitirdi.

NTV Spor 06.05.2012 - 16:53
Sivas, Avrupa defterini kapattı

Türkiye Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nda Bursaspor, Sivasspor'u konuk etti.

Orta alan mücadelesi şeklinde başlayan maçta, Bursaspor taraftar desteğini de arkasına alarak oyunda topun hakimi oldu. iki takımın da net gol fırsatları yakaladığı ilk dakikalarda kaleciler kalesini gole kapadı.

İlk yarının son dakikasında Turgay Bahadır'ın kaydettiği gol ile Bursaspor 1-0 üstünlüğü yakaladı ve bu gol ilk yarının da skorunu belirledi. 1-0.

Mücadelenin ikinci devresine hızlı bir başlangıç yapan Bursaspor'da Turgay Bahadır, 48. dakikada kendisinin ve takımının 2. golünü attı ve skoru 2-0'a taşıdı.

Golün ardından oyunu yavaşlatan Bursaspor, topa hakim oldu ve rakibinin oyun kurmasına izin vermedi.

Kalan dakikalarda iki takım da yakaladığı gol fırsatlarından yararlanamayınca, mücadele 2-0 Bursaspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Bu skorla puanını 34'e yükselten Bursaspor, grupta liderliğini sürdürürken, Sivasspor 29 puanda kaldı ve Avrupa umutlarını yitirdi.

BURSASPOR: 2 - SİVASSPOR: 0
Stat:
Atatürk
Hakemler: Yunus Yıldırım, Serkan Akarca, Gökhan Memişoğlu
Bursaspor: Carson, Basser, Ömer, İbrahim, Hakan, İsmail (Dk. 57 Batalla), Svensson, N'Diaye (Dk. 75 Musa), Vederson, Turgay (Dk. 68 Okan), Bangura
Sivasspor: Korcan, Kadir, Kamil, Erman, Cerny (Dk. 80 Mendonça), Faty, Navratil, Kağan (Dk. 50 Ziya), Pedriel, Rajnoch, Kıvanç  (Dk. 57 Mehmet Nas)
Goller: Dk. 45 ve Dk. 48 Turgay (Bursaspor)

Sayfa Yükleniyor...