Denizlispor'da Yurdal Duman yeniden başkan

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da yapılan olağan genel kurulda mevcut başkan Yurdal Duman, yeniden başkanlığa seçildi.

NTV Spor 21.05.2012 - 22:52
Denizlispor'da Yurdal Duman yeniden başkan

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da yapılan olağan genel kurulda mevcut başkan Yurdal Duman, yeniden başkanlığa seçildi.

Denizli Polisevi'nde divan başkanlığını Bayram Soysal'ın yaptığı olağan genel kurula, 394 üyeden 169'u katıldı. Tek liste halinde yapılan seçimde 169 üyenin de oyunu alan Yurdal Duman, başkanlığa yeniden seçildi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, yaptığı konuşmada, belediyenin Denizlispor'a her zaman destek çıktığını belirterek, "Başkanın ve yönetimin kim olduğuna hiçbir zaman bakmadık. Bundan sonra da başkan ve yönetim kim olursa olsun belediye olarak tüm imkanlarımızı Denizlispor'a vermeye devam edeceğiz" dedi.

Başkan Yurdal Duman, seçimin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, kulübü kayyuma götürmemek için başkanlık görevini geçici olarak üstlendiğini, yönetim kurulunu çok kısa sürede toparlayacaklarını ve görev dağılımı yapacaklarını söyledi.

Daha sonra tekrar olağanüstü genel kurul kararı alacaklarını kaydeden Duman, "Denizlispor bizim tapulu malımız değil. Biz Denizlispor'u seven herkesin, takımı bir yerlere getirmek için çaba sarf etmesini istiyoruz. Hiç kimse yanlış anlamasın, biz sadece 'kulübü çözümsüz bırakmayız' ifadesini kullandığımız için genel kurulda seçim yaptık. Bunun aksini düşünmek zaten mümkün değil" diye konuştu.

Yurdal Duman başkanlığındaki Denizlispor'un yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

Feridun Basmacı, Cengiz Ayyavuz, Coşkun Caner, İrfan Arslan, Emin Özer, İsmail Ali Yaman, Ömer Uzel, Uğur Bağbaşlıoğlu, Hikmet Çelikkol, Ali Sulayıcı, Ali Değirmenci, Serhan Başbuğ, Mustafa Küçüker, Gökhan Gökşin, Fehmi Saldanlı, Oğuzhan Katrancı, Kadir Özhan, Mehmet Baykent, Rıdvan Erdemir, Zafer Gökşin.

Öte yandan tüzük gereği aidatlarını ödemeyenler üyelerin sadece oy kullanacaklar listesinden çıkarıldığı, üyeliklerinin sürdüğü bildirildi.

Genel kurula Denizli Valisi Abdülkadir Demir de katıldı.

Sayfa Yükleniyor...