"Görevimden ayrıldığım iddiaları doğru değil"

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Elazığspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, görevinden ayrıldığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

NTV Spor 24.05.2012 - 17:37
"Görevimden ayrıldığım iddiaları doğru değil"

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Elazığspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, görevinden ayrıldığı yönündeki iddiaları yalanladı.

Uygun, yaptığı açıklamada, Elazığspor'da yapılması gerekenler olduğunu, ancak bu yükün altından sadece başkan Selçuk Öztürk'ün kalkmasının mümkün olmadığını söyledi.

Kulübün 30 milyon lira borcu bulunduğunu, federasyondan gelecek paraya da temlik konulduğu için ortada bir sıkıntı olduğunu ifade eden Uygun, takımda en az 7-8 transfere ihtiyaç duyulduğunu belirterek, "Elazığspor'da bu sorunların çözülmesi gerekiyor. Başkan Öztürk bu sorunları halletmeye çalışıyor. Şehrin önde gelenlerinin kulübe sahip çıkması gerek" diye konuştu.

Bülent Uygun, Elazığspor'daki görevinden ayrıldığına dair haberlerin bazı internet sitelerinde yer aldığını anımsatarak, "Benim başkan Öztürk ile konuşmadan görevimden ayrılmam söz konusu değil. Görevimden ayrıldığım iddiaları doğru değil" dedi.

Sayfa Yükleniyor...