"Transferlerimizi izleyerek gerçekleştiriyoruz"

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, transfer edecekleri oyuncuları bizzat izlediklerini ve değerlendirerek gerçekleştirdiklerini ifade etti.

NTV Spor 25.05.2012 - 17:15
"Transferlerimizi izleyerek gerçekleştiriyoruz"

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, "Transferlerimizi tavsiye üzerine değil, kasetlerden izleyerek değil, bizzat izleyerek, değerlendirerek gerçekleştiriyoruz" dedi.

Nevzat Şahin, 2012-2013 Spor Toto Süper Lig sezonu için takımın iskelet kadrosunu koruyarak en az 5 futbolcuyu takıma kazandırmak istediklerini söyledi.

Transfer edecekleri bu 5 futbolcunun da yerli olacağını anlatan Şahin, "Karabük bir kurum takımı. Çelik işçisinin emekleri ile ayakta duruyor. Bu nedenle transferlerde ince eleyip sık dokuma yapmak zorundayız. Hata yapma şansımız yok. Transferlerimizi tavsiye üzerine değil, kasetlerden izleyerek değil, bizzat izleyerek, değerlendirerek gerçekleştiriyoruz. Takımın yaş ortalaması 29 gibi. Bunu aşağılara çekmek zorunda olduğumuzu biliyorum. Bu nedenle transferlerde yaşa da önem veriyoruz. Transfer edeceğimiz 5 oyuncunun yanında, 3 tane de yeni transfer ettiğimiz Atilla Aybars Garhan gibi, milli takım kadrolarında yer alan genç oyuncular alacağız. Bunlar alternatif oyuncu olacaklar. Yaş sınırımızı aşağılara zamanla çekeceğiz. Birden olmuyor. Bu yönde sözümüz var" dedi.

Şahin, takıma yeni katılan Kongolu Lomano Lualua çok yönlü bir oyuncu olduğunu ve birçok mevkide oynadığını dile getirerek, başka yabancı transferi düşünmediklerini kaydetti.

Sayfa Yükleniyor...