Emre Madrid'de

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve 4 yıl forma giydiği sarı lacivertli takımdan ayrılıp Atletico Madrid'e transfer olan Emre Belözoğlu, sağlık kontrolünden geçmek için Madrid'e geldi.

NTV Spor 31.05.2012 - 10:52
Emre Madrid'de

Atletico Madrid ile iki yıllığa anlaşan milli futbolcu Emre Belözoğlu, doktor kontrolünden geçip resmi imzayı atmak için, bu sabah İspanya'nın başkenti Madrid'e geldi.

Portekiz'in başkenti Lizbon'da bulunan (A) Milli Futbol Takım kampını günü birliğine terk eden ve sabah erken saatlerde uçakla Madrid Barajas Havaalanı'na gelen Emre'yi, Atletico Madrid kulübünden iki temsilci karşıladı.

Havaalanında T4 terminalinden çıkan Emre, karşısında Türk ve İspanyol basınından oluşan yoğun bir gazeteci topluluğu buldu. Atletico Madrid kulübü basın sorumluları Emre'nin boynuna Aletico Madrid atkısı taktı. Milli futbolcu, daha sonra basına yaptığı kısa açıklamada, ''Atletico Madrid'e gelmekten çok mutluyum. Çok büyük bir takım ve başarısı için mücadele vereceğim ''dedi.

Arda için İspanyolca olarak ''Küçük kardeşim'' (Pequeno hermano) diyen Emre, ''Arda'nın burada olması benim için memnuniyet verici. Arda ile birlikte takımın başarısını artırmak için mücadele vereceğiz'' diye konuştu.

Emre daha sonra sağlık kontrolünden geçirilmek için kulüp sorumlularının eşliğinde FREMAP kliniğine götürüldü. Emre buradaki sağlık kontrolünün ardından iki yıllık sözleşme imza attıktan sonra öğleden sonra, (A) Milli Futbol Takım kampına katılmak için Lizbon'a dönecek.

FENERBAHÇE'DEN EMRE BELÖZOĞLU'NA TEŞEKKÜR
Fenerbahçe Kulübü, sözleşmesi sona eren ve İspanya'nın Atletico Madrid ekibiyle mukavele imzalayan Emre Belözoğlu için bir teşekkür mesajı yayımladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 2008 yılından itibaren Fenerbahçe'de forma giyen Emre Belözoğlu'nun sözleşmesinin sona erdiği belirtilerek, ''Kulübümüzde forma giydiği süre boyunca başarılarımızdaki payı ve hizmetlerinden ötürü kendisine teşekkür ediyor, bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyoruz'' denildi.

Sayfa Yükleniyor...