"Beraberlik için mutluyum"

Spor Toto Süper Lig'in ilk hafta mücadelesinde Trabzonspor'u konuk eden Karabükspor'un teknik direktörü Michael Skibbe, alınan 1 puan için mutlu olduğunu ifade etti.

NTV Spor 18.08.2012 - 20:57
"Beraberlik için mutluyum"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, ligin ilk maçında Trabzonspor ile sahalarında 1-1 berabere kaldıklarını hatırlatarak, "İlk yarım saat topun peşinde koştuk, ancak ikinci yarı iyi reaksiyon gösterdik" dedi.

Skibbe, maçın ardından yaptığı açıklamada, ilk 30 dakikada çok kötü olduklarını ve iyi bir oyun ortaya koyamadıklarını söyledi.

Takımında ilk yarı bir türlü düzenin oluşmadığını belirten Skibbe, "Yararlanmamız gereken belirli oyuncularımızdan faydalanamadık. İkili mücadelelerden galip ayrılamadık. Bilal'i oyundan alıp bir reaksiyon yaptık. Bilal'in kötü oynadığından değil, bir reaksiyon olması gerektiği için böyle oldu. Shelton oyuna girdi, oyun döndü. İkinci yarıda iyi bir oyun sergiledik. İyi reaksiyon sergiledik. Beraberlik golünü baskı yaparak bulduk. Galibiyet olabilirdi, ancak beraberlikten de mutluyum. İlk yarı oynanan kötü futboldan sonra bu sonuç iyi" diye konuştu.

Kardemir Karabüksporlu futbolcu Mabiala da maçın ilk yarısında kötü oynadıklarını, bunda sahanın etkisinin bulunduğunu belirterek, "İkinci yarı ise iyi bir reaksiyon ile beraberliği yakaladık" dedi.

Takımın defans oyuncularından Jahiç ise sezonun ilk maçı olduğunu ve zorlu geçtiğini ifade ederek, "Rakibimiz güçlü bir takım olmasına rağmen bir puan aldık" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...