"Bu maçı telafi edeceğiz"

Spor Toto Süper Lig’in 1. hafta mücadelesinde Trabzonspor’un Karabükspor ile karşılaştığı mücadelede takımının tek golünü kaydeden Volkan Şen, önümüzdeki dönemde bu maçı telafi edeceklerini ifade etti.

NTV Spor 18.08.2012 - 21:01
"Bu maçı telafi edeceğiz"

Trabzonspor yardımcı antrenörü Şeref Çiçek, ligin uzun bir maraton olduğunu ve bu maratona galibiyetle başlamak istediklerini, ancak başaramadıklarını söyledi.

Maçın ilk yarısında gol bulduklarını ve iyi oynadıklarını vurgulayan Çiçek, "Maalesef iki puan kaybettik. İlk yarı öne geçtik, götürecek gücümüz de vardı. İkinci yarı kontrol altında tutalım, kontra ataklarla gidelim dedik ve bir iki kontra atağımız da oldu. Birazcık daha kısa adımlarla ani atak yakalamayı düşündük. Sona doğru götürdük. Ama duran toptan golü yedik. Trabzonspor olarak gücümüz yerinde, kadromuz üç puanlar alacak güçte. Önümüzde Avrupa maçı var. İnşallah buradaki puan kaybını orada alacağımız galibiyetle telafi ederiz" dedi.

Maçta Trabzonspor'un golünü kaydeden Volkan Şen,"Kazanmak için gelmiştik, istediğimiz sonucu alamadık. Aslında maçta pozisyonlar bulduk. İyi oynadık, ama maç berabere bitti. Önümüzde çok maçlar var. Bunu telafi edeceğiz, umarım bu hataları yapmayız. Bu saatte maç oynamak, böylesine kötü bir zeminde top oynamak kolay değil. Saha zemini inanılmaz kötüydü. Bugün kazanmak istiyorduk. Hafta içindeki Avrupa kupası maçına moralli gitmek istiyorduk" ifadelerini kullandı.

Serkan Balcı ise galip gelemedikleri için üzgün olduğunu kaydederek, "Bizim açımızdan ilk yarı farklı ikinci yarı farklı geçti. Galip gelmek isterdik, üzgünüz. İki takımı hava ve saha şartları çok zorladı. Önümüzde Avrupa maçı var. Avrupa maçında galip gelerek, taraftarlarımızın yüzünü güldüreceğiz" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...