Erkan Taşkıran yuvaya döndü!

PTT 1. Lig ekiplerinden Bucaspor, eski futbolcusu Erkan Taşkıran ile anlaşma sağladı. Erkan, 1 yıllık ayrılığın ardından eski takımına tekrar döndü.

NTV Spor 31.08.2012 - 12:02
Erkan Taşkıran yuvaya döndü!

PTT 1. Lig ekiplerinden Bucaspor, Kardemir Karabükspor'da forma giyen eski oyuncusu Erkan Taşkıran ile anlaştı.

Bucaspor Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar, yaptığı açıklamada, anlaştıkları eski oyuncuları Erkan Taşkıran'ın yarın Kayseri Erciyesspor maçını izledikten sonra Pazartesi günü resmi sözleşme imzalayacağını söyledi.

Kaynar, transfer döneminin bitimine kadar bir oyuncu daha transfer edebileceklerini kaydetti.

Kayseri Erciyesspor karşılaşmasına da değinen Kaynar, Konyaspor maçındaki ortaya koydukları oyun ve mücadeleyi sahaya yansıtıp, müsabakayı galip tamamlamak istediklerini belirtti.

Kaynar, "Buca Arena'da taraftarımızın desteğiyle gülen taraf olmak istiyoruz. Taraftarlarımız bu sezon İzmir'de oynayacağımız ilk lig maçında bizi yalnız bırakmayacağını biliyoruz" dedi.

Futbola Çamdibi Altınokspor'da başladıktan sonra Gençlerbirliği'nde profesyonel olan 27 yaşındaki Erkan Taşkıran, Hacettepe, Marmaris Belediyespor, Bucaspor ve Kardemir Karabükspor takımlarında mücadele etti.

Sarı-lacivertli ekibin 2009-2010'da Süper Lig'e yükselmesine katkı sağlayan isimlerden biri olan Erkan Taşkıran, sarı-lacivertli formayla Süper Lig'de oynadıktan sonra 2011-2012 sezonunda Kardemir Karabükspor'a transfer olmuştu.

Sayfa Yükleniyor...