Şampiyonun programı belli oldu!

Geçen sezon Voleybol Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe Kadın Takımı'nın 2012 Dünya Kulüpler Şampiyonası'ndaki maç programı belli oldu.

NTV Spor 18.09.2012 - 20:28
Şampiyonun programı belli oldu!

Geçen sezon Voleybol Kadınlar Avrupa  Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe Kadın Takımı'nın 2012 Dünya  Kulüpler Şampiyonası'ndaki maç programı belli oldu.

Katar'ın başkenti Doha'da 13-19 Ekim tarihleri arasında yapılacak  şampiyonada Fenerbahçe, Kenya Prisons (Kenya) ve Lancheras de Catano (Porto Riko)  takımlarıyla birlikte (B) Grubu'nda yer alıyor.
Grupta ilk maçında 15 Ekim Pazartesi günü Lancheras de Catano ile  karşılaşacak sarı-lacivertliler, ikinci maçında 17 Ekim Çarşamba günü Kenya  Prisons takımıyla karşı karşıya gelecek.

Şampiyonada (A) Grubu'nda Rabita Baku (Azerbaycan), Bohai Bank (Çin Halk  Cumhuriyeti) ve Sollys Nestle (Brezilya) takımları mücadele edecek. Gruplarında  ilk 2 sırayı alacak takımlar, çapraz eşleşmeyle yarı finalde karşılaşacak. Yarı  finaller 18 Ekim Perşembe, final maçı ise 19 Ekim Cuma günü yapılacak.

Sayfa Yükleniyor...