Zenit'te isyan çıktı! (Video)

Avrupa'da transferin gözde takımı Zenit'te kaptan Denisov ve Kerzhakov kadro dışı bırakıldı. Hulk ve Witsel transferlerinin ardından maaşına zam isteyen iki oyuncu; rezerv takıma gönderildi.

NTV Spor 24.09.2012 - 17:10
Zenit'te isyan çıktı! (Video)

Transferin son gününde Porto'dan Hulk ve Benfica'dan Axel Witsel'i 80 milyon euro karşılığında renklerine bağlayan Zenit'te diğer oyuncular isyan bayrağı açtı.

Takımın milli oyuncuları Alexander Kerzhakov ve kaptan Igor Denisov, maaşlarına istedikleri zam nedeniyle kadro dışı bırakıldı. Zenit kulübünden yapılan açıklamada, "kaptanımız Denisov'un maaşına zam yapılması talebiyle yönetimimize yaptığı başvuru uygunsuz bulunmuştur. Denisov, zaten Rusya Ligi'nin en çok kazanan oyuncularından biridir" ifadeleri kullanıldı. Denisov'a destek veren Kerzhakov da takım arkadaşıyla birlikte rezerv takıma gönderildi.

Kulüpteki karışıklık nedeniyle zor durumda kalan Zenit teknik direktörü Luciano Spalletti, Denisov ve Kerzhakov'un yanlış bir yönteme başvurduğunu dile getirerek bunun takımı olumsuz etkilemesinden korktuğunu ifade etti.

Yaptığı maliyetli yıldız transferlerine rağmen ligde oynadığı son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Zenit, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı Malaga karşılaşmasını da 3-0 kaybetmişti.

Sayfa Yükleniyor...