"Bütçeyle orantılı bir takım değiliz"

Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası maçında Antalya BŞB'yi 61-52 yenen Beşiktaş'ın Başantrenörü Erman Kunter, takımın bütçesi mütevazi olmasına rağmen bu orantıya göre iddalı olduklarını söyledi.

NTV Spor 05.10.2012 - 23:58
"Bütçeyle orantılı bir takım değiliz"

Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası B Grubu maçında Antalya Büyükşehir Belediyespor'u 61-52 yenen Beşiktaş'ın Başantrenörü Erman Kunter, ''Yarın ve diğer gün maçlarımız var, bu maçları kazanarak üst tura çıkmamız lazım'' dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kunter, maçın bazı anlarında sıkıntı yaşadıklarını belirterek, rakiplerinin yaptığı değişikliklerin istedikleri tempoyu yakalamalarına engel olduğunu söyledi.

İstedikleri pozisyonları üretemediklerini ama iyi savunma yaptıklarını ifade eden Kunter, rakibi belli bir sayı aralığında tuttuklarını kaydetti.

Kunter, diğer maçlarda da aynı savunmayı sergileyip hücumda da iyi organize olmaları gerektiğini dile getirerek, ''Hücumda bazı problemlerinin var fakat 3 günlük bir turnuvada mücadele ediyoruz. Oyuncularımızın süre olarak çok yıpranmadığını düşünüyorum. Yarın ve diğer gün maçlarımız var, bu maçları kazanarak üst tura çıkmamız lazım. Turnuvaların ilk günleri zor olur'' diye konuştu.

''BÜTÇEYLE ORANTILI BİR TAKIM DEĞİLİZ"
Bir gazetecinin Beşiktaş'ın şu anki durumu değerlendirildiğinde takımı nerede gördüğüne ilişkin sorusu üzerine Kunter, takımın bütçesinin mütevazi olduğunu ifade ederek, bütçelerine göre iddialı bir takım olduklarını söyledi.

Kunter, yurt dışında görev yaptığı takımda altyapıdan oyuncular çıkarıldığını belirterek, takımında da altyapıyla ilgili çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

Euroleague'de mücadele edecekleri için çekim noktası haline geldiklerini dile getiren Kunter, ''Bazı oyuncuları biz bu paralara alamayabilirdik. Oyuncularımızın da hedefleri var, bizim de hedeflerimiz var, para çok önemli ama bizim takımımız bütçeyle orantılı bir takım değil. Bizim takımımızı bütçenin üzerinde bir takım olarak görüyorum'' dedi.

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR CEPHESİ
Antalya Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Altar Tunçkol da bu yıl turnuvalarda 24 günde 12 maç yaptıklarını belirterek, bunun yeni bir takım için iyi olduğunu fakat bu nedenle antrenman yapamadıklarını söyledi.

Bugün savunma açısından iyi mücadele ettiklerini fakat hücumda istedikleri grafiği yakalayamadıklarını ifade eden Tunçkol, grubun favori takımıyla mücadele ettiklerini dile getirdi.

Tunçkol, maçta hücum ederken iyi organize olamadıklarını belirterek, yarın alınan sonuçlar sonrasında turnuvanın son gününde çekişmeli maçlar olacağını kaydetti.

Sayfa Yükleniyor...