"Üst sıralarda yer almaya çalışacağız"

Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası B Grubu'nda Antalya Büyükşehir Belediyespor'u 89-84 mağlup ederek üst tura çıkmaya hak kazanan Hacettepe Üniversitesi Başantrenörü Alp Bayramoğlu, ''Gerekli çalışmayı yapıp hem ligde hem de kupada üst sıralarda yer almaya çalışacağız'' dedi.

NTV Spor 07.10.2012 - 15:46
"Üst sıralarda yer almaya çalışacağız"

Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası B Grubu'nda Antalya Büyükşehir Belediyespor'u 89-84 mağlup ederek üst tura çıkmaya hak kazanan Hacettepe Üniversitesi Başantrenörü Alp Bayramoğlu, ''Gerekli çalışmayı yapıp hem ligde hem de kupada üst sıralarda yer almaya çalışacağız'' dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bayramoğu, kendileri için önemli olan bir maçı kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, hazırlık dönemi olarak düşündükleri kupada üst tura çıkmayı başardıklarını söyledi.

Takım kadrosunda yer alan tüm oyunculardan verim alabildiklerini ifade eden Bayramoğlu, gelecek için bu özelliğin önemli olduğunu kaydetti.

Bayramoğlu, ''Maçın başında klasik savunmamızı yapamadık ama ikinci devrede iyi oynadık. Takım olduğumuz zaman çok daha iyi yerlere geleceğiz. Sezon başındayız, sezon süreci inişli çıkışlı yol. Ligde de sezon sonunda istediğimiz yerde oluruz. Gerekli çalışmayı yapıp hem ligde hem de kupada üst sıralarda yer almaya çalışacağız'' diye konuştu.

Antalya Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Altar Tunçkol da maçı kazanmayı arzuladıklarını ancak bunu başaramadıkları için üzgün olduklarını kaydetti.

Maçta istedikleri savunmayı yapamadıklarını ifade eden Tunçkol, dün oynadıkları maçın uzatmalara gitmesi sonrasında bu günde maçın erken olmasının takımı olumsuz etkilediğini dile getirdi.

Sayfa Yükleniyor...