David Bicik Mersin İdman Yurdu'nda!

Mersin İdman Yurdu, FC Slovan Liberec ekibinden kaleci David Bicik'i kadrosuna dahil etti.

NTV Spor 10.01.2013 - 12:46
David Bicik Mersin İdman Yurdu'nda!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, kaleci David Bicik ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulübün Asbaşkanı Ayhan Erdem, transfer çalışmalarının oldukça başarılı geçtiğini söyledi.

Bu kapsamda kalede hissedilen boşluğu giderebilmek adına teknik direktör Giray Bulak'ın transfer listesinde bulunan FC Slovan Liberec takımından Bicik'i kadrolarına dahil ettiklerini ifade eden Erdem, "Takımımızın  kamp yaptığı Antalya'da Bicik ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladık. Mersin'e hayırlı uğurlu olsun" dedi.

DESTEK ÇAĞRISI
Lig öncesinde yapacakları kupa maçlarının takımın lige hazırlanmasında önemli bir boşluğu gidereceğine inandıklarını söyleyen Erdem, özellikle genç oyuncuların, yeni transferlerin ve teknik direktörün takımı tanımasının önemine işaret etti.

Transfer komitesinin görevini bu dönemde yerine getirdiğini, şimdi bu transferler için kaynak oluşturmaya sıranın geldiğini ifade eden Erdem, "Kentin dinamikleri artık takıma sahip çıkmalı. Derbi maçlarında protokolde oturmanın  hesaplarını yapmamalı. Onlar takıma sahip çıksın, biz gerekirse, yerimizi veririz" diye konuştu.

Puan tablosundaki yerlerini hak etmediklerini kaydeden Erdem, "İnşallah ikinci yarı, Mersin İdmanyurdu'nun sezonu olur" dedi.

Sayfa Yükleniyor...