Edu, Bursa'ya geldi

Stoke City'de forma giyen Maurice Edu, transfer görüşmesi için Bursa'ya geldi. Edu, Burasa'da olmaktan çok büyük heyecan duyduğunu söyledi.

NTV Spor 17.01.2013 - 11:37
Edu, Bursa'ya geldi

İngiltere Premier Lig takımlarından Stoke City'de forma giyen Maurice Edu, Bursaspor ile görüşmek üzere kente geldi.

Edu'yu Özlüce Tesisleri önünde Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat karşıladı. Daha sonra tesislere geçen Edu, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce yeşil-beyazlı takımda forma giyen arkadaşlarının kendisine Bursa'nın çok iyi bir şehir olduğu yönünde bilgi verdiğini söyledi.

Stoke City'de istediği performansı sergileyemediğini ifade eden Edu, yeşil-beyazlı forma altında iyi performans sergileyip Bursaspor'a katkı sağlamak istediğini belirtti.

ABD'li oyuncu, Bursaspor'un çok iyi bir takım olduğunu vurgulayarak, ''Burada olmaktan büyük heyecan duyuyorum. Bursaspor'a en iyi şekilde katkı sağlayacağıma inanıyorum'' dedi.

''Bursaspor taraftarı ile ilgili bilgin var mı '' sorusuna Edu, ''Glasgow Rangers'de forma giyerken Şampiyonlar Ligi'nde kendi sahamızda Bursaspor'a karşı oynamıştım. Evimizde oynadığımız maçta Bursaspor taraftarlarını görmek beni çok mutlu etmişti. Bursaspor taraftarı, takımına tamamen destek veren bir grup. Bu da insana heyecan veriyor'' yanıtını verdi.

Edu, ''Stoke City'de fazla forma şansı bulamadın. Bursaspor'un da 3 gün sonra maçı var. Bu karşılaşmada forma giyebilecek durumda mısın '' sorusunu ise ''Bursaspor'un ikinci yarısındaki ilk maçında oynamak isterim. Fiziksel olarak hazırım. Tabii maç eksikliğim var ama bunu da zamanla gidereceğim. Şans verilirse oynarım'' diye cevapladı.

Bursaspor, 26 yaşındaki ABD'li orta saha oyuncusu Maurice Edu'yu görüşmeler sonucu anlaşma sağlanırsa sezon sonuna kadar, ''satış opsiyonlu'' olarak kiralayacak.
 

Sayfa Yükleniyor...